görse bile yine 3 gb olarak çalışacaktır
Vista 4GB rami neden 3GB görür
- 1
- 2
vista kullanıyorsan sp1ri yükle 4 gb görecektir.
bnmde 4 gb ram war ama VİSTA SP1 yükleyince 32-bit olsanda farketmiyor. Ama sahteyse sakın indirmeyin şu an bnde o sorun war :(
saçmalamayın 32 bit e sp1 yükleyince görüyor ama kullanamıyor. yani 4 gb yazıyor orda ama kullanamıyor 3.2 gb kullanabiliyor sadece. 64 bit hepsini kullanıyor.
arkadaşlar service pack le alakası yok bendede service pack 1 yüklü ama 3293 olrak görüyo ram i acaba benim laptopumda mı bi sorun var
ben 64 bıtı kurdum ve tam perfonmans alacagıma inanıyorum bosunamı para verdım rem lere
windows sitesinde home premium 32 bit için 4 gb ram destekler yazıyo fakat desteklemiyor benim 3293 görüyo
aynı sorun bendede mevcutdu xp de 4gb ramı 2,70 gördü vista32 bit de 2,90 gördü fakat sp1 i yükleyince 4 gb ramı gördü ilginç valla
olci_14aynı sorun bendede mevcutdu xp de 4gb ramı 2,70 gördü vista32 bit de 2,90 gördü fakat sp1 i yükleyince 4 gb ramı gördü ilginç4 gb ram i tam olarak görüyor mu sen 4gb görüyor diyorsun da ben de de service pack 1 yüklü fakat 4 gb ram görünmüyor bilgisayar a sağ tıklayıp özellikler dedik mi orada 4 gb yazıyor fakat kullanılabilir fiziksel belleğe baktığımda 3.22 yazıyor 4 gb ram i göstermek ayrı bir işlem yaptıysan bana da yardımcı olabilirmisin???
- 1
- 2