selamlar
ben vista 64 bit kurmak istiyorum kurulum yapmaya basladigimdada verdigi mesaj kurulum bu isletim sistemi uzerinden yapilmaz,yuklemek icin lutfen yukleme medyasindan onyuklemeyi deneyin......
suan vista ultimate 32 bit var bende vista ultimate 64 bit kullanmak istiyorum makinamda destekliyor sorun yok
kisaca ben bir care bulamdim nasil gerektigigle alakali fikri yada bilen arkadaslar varsa yardimlarini bekliyorum
vista 64 bit kuramiyorum
32bit işletim sistemi üzerine 64bit kurulumu yapılamaz, bilgisayarı dvd ile boot edip formatlayarak yüklenebilir sadece.
ya onuda da yaptim ama yemiyo yuklu bir isletim sistemi oldugundan dolayi gicik ediyo yani bunu sifir bir hdd yemi kurmak lazim yada vardir bir cakalligida ben yapamadim
dvd yi boot lada olmuyo malesef
bilgisayar acılırken daha win. ekranı gelmeden bios yazıları varken klavyede F8 veya F12 tuşlarına basarak acılış aygıtı secimine gel ve ordan dvd'yi sec(tabi vista dvd'si icerdeyken), sora dvdden boot edilir ve ordan diskini formatlayıp kurabilirsin.
sagol kardes bide bu sekilde deneyim insallah olur sagolasin
vagabontsagol kardes bide bu sekilde deneyim insallah olureger adımları dogru yaparsan olur merak etme
merhaba dedigin gibi defalarca yaptim F12 le bisey olduguyok :) F8 le dvd romu secmeme ragmen es geciyor direk vista acilisina dusuyo anlamadim niye o sekilde bir tepki vermiyor?
oncelikle sendeki anakart f8 ile boot ediomuş bunu orendik, ve eger dvd'yi takıp sectiginde tepki vermiyorsa elindeki dvd'de sorun olabilir. baska bi pc'de dene birde, ordada gormezse bole dvd'de boot ozelligi yoktur...