Merhaba..
Vista 64 bit yükledim.
Asus P5B Anakart var. tüm driverlar yüklü pc den ses çıkıyor.
Fakat saatin yanindaki Soundmax ikonu ve programı ortalarda yok. Program files den girdiğimde de Soundmax ı çalıştıramıyorum.
EQU ayarları ve ses efektleri için bu program çok gerekli. oyunlardaki ses Soundmax olmadan çok kötü.
Bu konuda yardımınız olursa Çok sevinirim. Teşekkürler..
Vista 64 bit / Soundmax
Asus un sitesinden ve birçok siteden driver indirdim. yüklüyorum sorunsuz.
Ama sonuç alamıyorum. Zaten driverları vista otomatik tanıyor yüklüyor. Sorun programında.
hayır. Ama program ekle / kaldır da var.
yok hata vermiyor. driverlar yüklü.
sanırım bizim Utility ye ihtiyacımız var ?
e-eyupbence asus un değilde soundmax in(varsa-Bilmiyorum) sitesinden indirin. genelde anakart üreticileri çok fazla güncellemeyebiliyorlar.bu olay doğru çünkü asus p5 serisine desteği kesti, sürücülerde eski ama bir sorun daha var sürücülerin çoğu uyumlu çıkmıyor önerim sürücü indirin paketi açın kurun daha sonra inf den ses sürücüsünü elle kurunyada driver backup alarak windows sürücüsünü saklayıp kurulan sürücü uyum sorunu varsa kaldırın windows un kendi sürücüsünü geri yükleyin
Ayyash.HakanMerhaba..arkadaşım ekle beni yollayayım sana sundmaxsı bide nasıl yapılacağını anlatırım elimden geldiğince girdap054@hotmail.com
Vista 64 bit yükledim.
Asus P5B Anakart var. tüm driverlar yüklü pc den ses çıkıyor.
Fakat saatin yanindaki Soundmax ikonu ve programı ortalarda yok. Program files den girdiğimde de Soundmax ı çalıştıramıyorum.
EQU ayarları ve ses efektleri için bu program çok gerekli. oyunlardaki ses Soundmax olmadan çok kötü.
Bu konuda yardımınız olursa Çok sevinirim. Teşekkürler..
girdap054arkadaşım ekle beni yollayayım sana sundmaxsı bide nasıl yapılacağını anlatırım elimden geldiğince girdap054@hotmail.comTşk. ederim. şuan iş yerindeyim. Burada MSN yasak.
Akşama görüşelim.
Ohh beee. sonunda
Dün gece uzun süren ve uğraş veren bi çalışma sonucunda girdap054 abimiz sorunu uzaktan bağlanarak halletmiştir.
Sorun anakartın bios ve chipset updatelerinden kaynaklanıyormuş.
Girdap054 e burdan çok çok teşekkür etmek istiyorum. ellerine sağlık.
Ayyash.HakanDün gece uzun süren ve uğraş veren bi çalışma sonucunda girdap054 abimiz sorunu uzaktan bağlanarak halletmiştir.Yardımçı olduysam ne mutlu bana :)Sorun anakartın bios ve chipset updatelerinden kaynaklanıyormuş.
Girdap054 e burdan çok çok teşekkür etmek istiyorum. ellerine sağlık.
arkadaşlar benim pc de ses sorunu buna benzer..win7 7100 işletim sistemi ni dirverlerini indirdim kurdum..sorun yok gibi ses sorunsuz geliyor.ama ses programımı açınca işlem yapamıyorum ve işlemi sonlandır iptal programı kapat gibi hatalar veriyor..ne yapabilirim