Windows Vista Basic kullanıyorum . Yalnız bilgisayarı başlattığımda Microsoft Corporation çubuğu çıkıp doluyor ardından ekran kararıyor ve açılmıyor . Norton boot recovery tool , samsung recovery solution III kullandım ama açılmadı . Format dışında ne yapabilirim
vista acil yardım !
windows indir netten kur key programı at orjinal olsun
sistemi açılışta güvenli modda başlat son zamanlarda yükledigin bir yazılım varsa kaldır (tabi şüpelendigin) eger yine olmuyorsa çalıştıra msconfig yaz başlangıç programlarını tek tek engelle ve tekrar başlat olmuyorsa sistem kurtarma dvd inle sistem onarmayı seç o da olmuyorsa formatı çak oda olmuyorsa cenaze hizmetleri 188 :D
http://rescuedisk.kaspersky-labs ... e/kav_rescue_10.iso
Bu adresten Kaspersky Rescue Disk 10 u indir.
Cd ye yazdır bilgisayar açılırken cd yi tak virüsleri temizlesin.
Bilgisayarın büyük ihtimalle düzelir.
tam olarak hackerler yaptıkları her şeyin içine virüs atmıyor.
Burda Çok Büyük Hatan Var Hİç Bir Zaman Kaçak Program Kullanmak Doğru Değildir Biliyoruz Kİ Crack Programlarını Yapan Hacker Onun İÇine Virüs Atıyor Ki Senin Şifreni Falan Alsın*HerZamanOrjinalMicrosoftYazılımı*
yani konuda biraz daha yumuşak davran daha iyi olur.
Crack bir virüs çünkü sistemin belirlenmiş halinin dışında çalışmasını sağlıyor ama iyi huylu virüs. Bu nedenle har crack tehdit değil zaten bu yüzden zorlanıyorlar bunları gengellemekte..
tam olarak hackerler yaptıkları her şeyin içine virüs atmıyor.Crack hiçte iyi huylu bir virüs değildir ve taratırsan çoğunun içinde keylogger bulabilirsin ki buda seni mahveder o yüzden "HER ZAMAN ORJİNAL"yani konuda biraz daha yumuşak davran daha iyi olur.
Crack bir virüs çünkü sistemin belirlenmiş halinin dışında çalışmasını sağlıyor ama iyi huylu virüs. Bu nedenle har crack tehdit değil zaten bu yüzden zorlanıyorlar bunları gengellemekte..
sizlere her hackerin korsanlık yaptığını kim aşıladıysa yanlış aşılamışlar.
Crackler her zaman yanlış değil her zaman doğru değil her zamanda her iki durumda da değildir.
bazen satın aldığınız oyunun illa cd isteyişini işte bu crack lerle engelleyebilirisniz.
bu iyi bişi.
bende crack yapıyorum her seferinde değil hiç keyloger kurmadım cracklerimin içine çünkü ben salak değilim. Hırsız değilim ve arsız değilim.
eğer bir paylaşım yapacaksanız önce güvenilir olmanız gerekir yoksa paylaşımlarınız birer birer çöker ve yanlızlaşırsınız.
en sonunda siyah şapka olursanız zararlı siz olursunuz..
evet hackerler bir cıkara göre hareket eder ama ama her zaman bu çıkar bizim zararımıza değil hatta genelde bizlere yarar verir firmalara zarat getirir. bu garip işi tam olarak pek de iyi değil pekte kötü değil . tamamen karşı durmak yanlış ken tamamen dstek vermekte yanlış alayacağın
xp vista windows 7 yüzde 50si crack ile çalışıyor.
Windows Vista Basic kullanıyorum . Yalnız bilgisayarı başlattığımda Microsoft Corporation çubuğu çıkıp doluyor ardından ekran kararıyor ve açılmıyor . Norton boot recovery tool , samsung recovery solution III kullandım ama açılmadı . Format dışında neGüvenli moddan gir ve Windows 7 loader indir bilgisayara. Kurduktan sonra inen dosyayı pc'yi yeniden başlat.
Eğer yapamazsan bana özel mesaj at nasıl yapacağını anlatayım veya güvenli moddan pc'ye gir ve TeamViewer ile ben halledeyim.
sizlere her hackerin korsanlık yaptığını kim aşıladıysa yanlış aşılamışlar.Orjinal bir program cd ile çalışıyor eğer sen buna crack yaparsan orjinalliği kalkar ve cd ile başka bir bilgisayarda o uygulamayı kurarsan suçlu sayılırsın(kanunen).Crackler her zaman yanlış değil her zaman doğru değil her zamanda her iki durumda da değildir.
bazen satın aldığınız oyunun illa cd isteyişini işte bu crack lerle engelleyebilirisniz.
bu iyi bişi.bende crack yapıyorum her seferinde değil hiç keyloger kurmadım cracklerimin içine çünkü ben salak değilim. Hırsız değilim ve arsız değilim.
eğer bir paylaşım yapacaksanız önce güvenilir olmanız gerekir yoksa paylaşımlarınız birer birer çöker ve yanlızlaşırsınız.en sonunda siyah şapka olursanız zararlı siz olursunuz..
Ve şuanda birçok firma yaptığı ürünleri cd ile çalıştırmanın dışında serial ile kurulum destekliyor ayrıcada internetten indirdiğin winrar'a bakarsan serial girişi dahil yok buda sahte serialle etkinleştirmeyi devre dışı bırakıyor(çokta iyi bir yöntem)
"HER ZAMAN ORİJİNAL"
her bulduğun windows 7 indirmeyeceksi artı burda anlatılmışt temiz windows 7 nasıl anlaşılır diye
orjinal kullan diyenleri kaçı kendileri orjinal kullanıyor art hadi windows 7 orjinal kullanıyorlar ya kullandıkları
oyunlar orjinalmi acaba.