CORE2 DUO T5220 1.5 667MHZ 2MB L2 CACHE UP TO 252MB MOBİLE İNTEL GRAPHİCS MEDİA ACCELATOR X3100 1GBDDR2 160GB HDD PC BU AMA vistada acayip kasılıyor yardım edin xp şansım olsa yüklerdütfen bir çare bulun
VİSTA ACİL YARDIM
bilgisayarın çok iyi vistada sorun olacağını zannetmiyorum bilgisayar masaüstü değil dizüstü olmalı ve dizüstünün arka planda çalışan yığınla programı var ve vistada bir o kadar çalıştırıyor görev yöneticisinde 50 den fazla program çalışıyorsa ramin nasıl doldugunu bir düşün bir de ekran kartı hafızayı arttırmak için ramden alıyorsa bilgisayarın kasılması cok normal dizüstünün çalışması ve senin kullanımın için hangi programlara ihtiyacın oldugunu belirle windows defender a git yazılım gezginini aç (üst sağda) gereken programları tut gerekmeyenleri kaldır eger kaldır butonu işlemiyorsa tüm kulanıcılar yazıyor alt solda onu işaretle şimdi gözükmesi gerek sonra da core2duo da vistanın keyfini çıkar ama dikkatli ol dizüstünün çalışması için zorunlu olan programları silmemeye çalış yoksa yanlışlıkla touch pad filan kaldırırsın onları da kullanamaz duruma gelebilirsin