selam arkdaşlar ... service pack 1 vistayı kurdum...ama açılış süresi hala aynı bunu kısaltmanın bi yolu yok mu??:S:S
artı olarak ise...hdd deki c bölümünde ki boş alan miktarı bi nebze artmış...
bu gizemin sırrı ne ??yani açılış süresinin:S
selam arkdaşlar ... service pack 1 vistayı kurdum...ama açılış süresi hala aynı bunu kısaltmanın bi yolu yok mu??:S:S
artı olarak ise...hdd deki c bölümünde ki boş alan miktarı bi nebze artmış...
bu gizemin sırrı ne ??yani açılış süresinin:S
HErhangi bir sırrı yok..
Bilgisayarında Virüs. Torjan Spam yok ise Donanım sürücülerin güncel haliyle düzgünce yüklenmiş ise.
Yüklediğin herhangi bir program Vistada sorun yapmıyor ise.
Gerisi Bilgisayarının gücüne kalmış...
iyi bir açılış istiyorsan
İyi bir HDD iyi Kalite bir Ram (2 GB)
iyi bir işlemci(core2duo vb.)
son olarak belki açılıştaki programlar düzenlenerek ve bi takım harici programlarla ufaktan bi şeyler yapılabilir.
42 sn'de şifre girme dahil açılıyor.2gb ram çift çekirdek 2.0 ghz home basic
hione42 sn'de şifre girme dahil açılıyor.2gb ram çift çekirdek 2.0 ghz homebu normal zaten hiç bir proğram kurmadan 30 saniyede açılır yüklediğin her proğram ile bu süre yükselebilir
hoş geldiniz ekrarında çok bekletiyorsa başlangıç programlarının bazılarını sil, disk defrag,disk temizleme yap bekleme süresikısalıyor bnde işe yarıyor(şifresiz) :)
yav adam 42 saniye demiş, sizinki 30 saniyede mi açılıyor??? ne olmasını bekliyorsun kardeşim, şifre dahil 42 saniye diyorsun, eğer varsa sidebarın açılması zaten sürer. Bir de antivirüs programları genelde ilk etapta ayarını yapmadıysan bilgisayar açılırken kendini güncellemeye çalışır. Diğer bir problem de antivirüsün ile windows defender.ın bazen çakışma göstermesidir.
Açıldıktan snr sistemin yerine gelmesi bir hayli sürüyor ama readyboostun faydası var dene bence
arkadaşım öncelikle ccleaner ı yükle.. güzel bi temizlik yap..sonra registry programı yükle ve güzel bi kayıt defteri temizliği yap.. sonta Başlat>Donatılar>Disk Temizleyici kullan.. cclenar la önemsiz başlangıç programlarını iptal et.. yine olmazsa çak formatı gitsin..bak nasıl hızlanıyor..
T7200 2 ghz core 2 duo 4mb L2 notebook 35 sanıyede acılıyor vista home basic
side bar ve bır cok program var ayrıca 2 gb ram var pcde
pentium D 2.8 256 mb ekran kartı 2 gb ram 160 gb harddisc vista home premium nod 32 antivürüs programı yüklü açılış süresi 36 saniye,sizce nasıl acaba normalmi...
uysalerpentium D 2.8 256 mb ekran kartı 2 gb ram 160 gb harddisc vista home premium nod 32 antivürüs programı yüklü açılış süresi 36 saniye,sizce nasıl acaba normalmi...çok iyi
slm arkadaslar bendede ayni sorun var vistanin logosu geliyor ve sonra please wait... diyor ve burda en az 2 dk bekliyom bilgisyari 1 ay once aldim.
TOSHIBA
INTEL CENTRINO 2
2.2GHZ
ATI MOBILTY RADEON HD 3470
4.00GB RAM
WINDOWS VISTA HOME PREMIUM
32-BIT
LUTFEN YARDIM!!!
SIMDIDEN TESEKKURLER
Ccleaner gerçekten baya bi dosya temizliği yapıyor. Diskeeper kullanıyorum defrag için gerçekten mükemmel. Eğer sp1 yüklediysen, Sp1 kurulum dosyalarını kaldırabilirsin. Bu harddiskte yer açmanı sağlayacaktır. Yapacağın iş ise çok basit. Başlata cmd yaz ve gelen cmd simgesinin üzerine sağ tıkla ve yönetici olarak çalıştır ve devam ile devam et. gelen ekrana vsp1cln.exe yaz. ardından sana soracak kaldırılsın mı diye. e ye bas ve enterla. Merak etme sp1 kalkmadı. Sadece krulum için gerekli dosyaları kaldırdın.
saol kardes ama ne soylediysen yaptim ama olmadi
neden olabiri bu gecikme