vistada ccleaner proğramını çalıştrdım temizliğe başla dedim ama bilgisayara reset attı.bende başlangıç ekranında bilgisayarı kapattım.bi kaç saat sonra aç0ınca bilgisayar başlangıç ekranına kadar açıldı oturum şifremi girdim ve açtım ama siyah ekrandan başka hiç bir şey gelmiyor.sanırım ccleaner bir sistem dosyasını sildi.bunu nasıl düzeltebilirim??oturum açmadan sşstem geri yükleme mümkünmü?vista cd var.onarım yapılabileceğini biliyorum ama hiç yapmadım bununla olurmu?format ı son çare olarak düşünüyorum çünkü önemli bilgiler var bilgisayarda.yardım edenlere şimdiden teşekkürler
vista açılmıyor
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
465 mesaj
arkadaşım darwell bak benim sana tavsiyem vista'nın kurulum cd'sinden onarım yapman
Yıllanmış Üye
465 mesaj
himmetyvista dvd sinden yapabilirsin. orda sistem geri yükleme var.Aynı sorun bir arkadaşta da vardı.Bana su olayı nasıl yapacağımı anlatırmısın?Bir de benim bildiğim kadar sadece kurulum cd'sinden oluyordu
OP Yıllanmış Üye
1,851 mesaj
himmetyvista dvd sinden yapabilirsin. orda sistem geri yükleme var.cevabın için teşekkür ederim.vista dvdsinden geri yükleme yapınca oldu.bu ccleaner proğramınıda bidaha kullanmıycam