vista ağırmı çalışıyo banamı öyle geliyo birde windows conax yükledim seri bi şekilde çalışıyo vistada kapanıp açılmalarda biraz ağır gibi geldi ram 2 gb olsa sürekli windows conax kullanırım ama ram 4 gb mecburen vista yüklü windows 7 de hiç beğenmedim vistadan beter ...
vista ağırmı çalışıyo ?
Evet service pack 2 yi kurduktan sonra Vista gerçekten stabil bir işletim sistemi haline geliyor.Gerekli güncellemeleri yapmanızı ve bilgisayarınızda güçlü bir güvenlik programı da kurmanız Vista açısından çok önemli.Güncel sürücü ve diğer ayarlarlada Vistanın gerçek gücünü göreceksin dostum...
deneyelim bakalım fark olacakmı?
iki bilgisyarım var birisi core2 2.0 2 gb remli dizüstü diğeri quadcore işlemcili 4gb ddr3 lü masaüstü.dizüstü de vistadan memnun değilken masaüstüde gayet memnun um 7 ay olmasına rağmen format atmadım açılış hızında da azalma gözlemlemedim.mutlaka vardır tabi de farkedilecek kadar değildir.Sanırım tsohibanın saçma sapan recovery cd sinden kaynaklanan yavaşlık var dizüstü de 1789 tane lüzumsuz program-cık la kurulu olarak geldiği için.Aklıma gelmişken sorayım toshiba dizüstü kullanıp benim gibi aynı sorundan muzdarip olan ve bu soruna çözüm yolu bulşmuş olan arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar
sadece toshiba laptop larda yok o program fazlalığı hp dede var başka markalardada vardır illaki.
çözüm şudur yeniden başka bir cd le formatlamanızdır. ve gerekli programları kurmanızı öneririm.çok gereksiz programlar var laptoplarda zaten sistemleri masaüstlerine göre daha düşük ve program sayısı daha fazla olması yavaşlamaya katkı sağlıyor.
sadece toshiba laptop larda yok o program fazlalığı hp dede var başka markalardada vardır illaki.lisans anahtarı olayı sorun çıkarmıyor değilmi forumda görmüştüm kimileri 3-5 defa windowsu etkinleştirmiş sonra lisans anahtarınız geçersiz uyarısı almışlar.
çözüm şudur yeniden başka bir cd le formatlamanızdır. ve gerekli programları kurmanızı öneririm.çok gereksiz programlar var laptoplarda zaten sistemleri masaüstlerine göre daha düşük ve program sayısı daha fazla olması yavaşlamaya katkı sağlıyor.