Valla bu ay Chip te bulunan XP 2007 Chip sürümü çok ilgi çekiciydi.derginin geldiği ilk gün bilgisayarıma kurdum.sistemi hiç kasmıyor.Her zamanki gibi tebrikler Chip.
vista arayüzü
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.merhaba arkadasım bende aldım chip temmuzu ve yükledim vista customazation pack i ama bende tam anlamaıyla çalışmadı ve ben onu kaldırdım ama hala bilgisayarımda değişiklikler var masa üstündeki öğeler eski haline dönmedi ne yapabilirim tam olarak sistemimi temizlemek için
slm arkadaslar bnde win. vistayı kurdum bnce inanılmaz güzsel bir arayüze sahip bunun yanında da bilgisayarı da kasmamsı ayrı bi artı tabi herseyi yapamadım ama yapabildiklerim le bile cok güzel oldu süpersiniz bsaka bişi demiyorum :)
Ben de temmuz sayısını aldım ancak soun şu ki ben ben geri yükeme noktası yaratırım bilmiyorum ayrıca vista arayüzünde dil değişecekmi yani türkçe dil desteği mevcutmu? Acele yanıt çünkü ona göre kuracam:D
ßen kuralı 3 ay kadar falan oldu bi siteden çekmiştim gerçekten arayuz olarak göze çok hoş geliyor sirkette normal Xp var ve çok tuhaf geliyor.ama açıkları var tabii kullanmanızı tavsiye ederim teşşekkürler Chip;)
Merhaba.. Ben Vista Customization Pack'i kurdum ekran koruyucuyu , arka planı seçtim görünüm sekmesine geldiğimde ise aero adlı bir seçenek bulamadım. Hala başlat menüsü standart halinde duruyor. Sadece arkaplan ile ekran koruyucu değişti sistem geri yükleme noktası da ayarladım neden olmuyor acaba Yardım ederseniz sevinirim şu arayüze bir an önce geçiş yapmak istiyorum. Teşekkürler..
http://img260.imageshack.us/img260/4080/untitled3ai1.jpg
burda biyerlerde olabilir mi?
Ben zaten gösterdiğin yerde bulamadım..
ya walla ben de acayip beendim çok kullanmak istiyodum ama... yükledim, söölenen işlemleri aynen yaptım ama glass görünümünü bi türlü elde edemedim. apperence kısmından "aero style glass beta 2" yi seçiyorum ama o pencerelerin kenarları dergide gösterilen resimlerdeki gibi olmuyo... onun dışındaki herşey oluo ama glass görünümü olmuyo... en çok istediim kısmı da oydu zaten. acayip sinirim bozuldu belki siz bi çözüm bulursunuz dedim. önerisi olan war mı?
Arkadaslar ben de hepsini yaptım ama su boot logo olayını beceremedim neyin yerine neyi replace edecegimi resimlerle anlatabilecek biri var mı
walla yapardım kardeş ama şimdi vista nın beta sürümünü indiriyom 4.5GB... mı ne. herhalde 1-2 güne kadar biter. o zamana kadar bişi yapabilceemi sanmıyom internet dail-up dan bile yavaş şu an. ama screenshot ları hazırladım senn için bitince hemn yollarım. bi 3-4 gün sonra bi daa bi kontrol et burayı.
yaa bende furkanda ile aynı sorunu yaşıyom herşey oluyo süper ama görünüm yerinde farklı bir sekme çıkmıyo!!!chip bu konusuyla gene süperdi!!!
chipte gene dopdulu sayfalar,güncel konular,güzel programlar vardı!!!
arkdşlr bn longhorn transformation packi kullanıorum çok fark var mı????
tamam ben sorunu hallettim süper oldu yaw!!!
ya ballısınız siz ya bende dandik bi laptop var sadece o copernic desktop search programını kurdum ya !
benim laptop 1,4ghz 40 gb ve 256 mb ram var ya cok dandik (10 sene once olsa gelecegin teknolojisi derlerdi ama neyse :-) )
vista için diyodu en az 3 ghz işlemci ve 80 gb disk diye...
Immortal Knightwalla yapardım kardeş ama şimdi vista nın beta sürümünü indiriyom 4.5GB... mı ne. herhalde 1-2 güne kadar biter. o zamana kadar bişi yapabilceemi sanmıyom internet dail-up dan bile yavaş şu an. ama screenshot ları hazırladım senn için bitince hemn yollarım. bi 3-4 gün sonra bi daa bi kontrol et burayı.ya kac KB ile yukleniyodu o ?
neye.vistanın betasına mı.torrent programlarından indirebilirsin.veya microsoft un sitesinden indirmek isteiyorsan http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/preview.mspx adresinden bilgi alabilirsin(ingilizce)