Benim acer marka laptop ım acer firması kutu içersiinde vista
cd si veya backup cd si vermiyor bende backup ını almamıştım tekrardan vista yüklemek istiyorum başka bir vista cdsinden yüklesem benim laptop ın alt tarafında bulunan cd key i kullansam olurmu.
Vista Cd key
Arkadaşım önce sizin yazılım hangi yazılım.??
Vista Home Premium ,Windows Vista Home Basic ,Windows Vista Business,Windows Vista Ultimate.UPGRADE yükseltme sürümmü? sizinki kurulu olarak geldi ise ,
Perakende satış kanalından içinde tek lisans ve ürün medyasının (CD) bulunduğu kutu ürün olarak alabilirsiniz.
Orjinal ekipman üreticisinden yeni PC temininizde yazılımı PC'ye gömülü olarak almalısınız (OEM lisansı). OEM lisansı üzerinde bulunduğu PC'ye aittir. PC kullanımdan aldığınızda üzerindeki OEM lisansı da PC ile birlikte gider. OEM lisanslarda dil değişikliği yapılmak istenildiğinde yeni lisans alınması gerekmektedir.
alıntı:
http://www.microsoft.com/turkiye/lisanslama/default.mspx
Etkinleştirme Yardım:
Windows lisanslı,etkinleştiremeyen kullanıcıları,
1.Telefon-08002113939-(kurulumdan sonra etkinleştirme destek)
'' -4446787-(kurulum aşamasında teknik destek)
'' -Microsoft türkiye-021225859998
2. web yardım-windowshelp.microsoft.com dan yardım alabilirler.
Daha fazla Bilgi için: için.::
Benim işletim sistemi vista home preminum laptop içinde kurulu olarak verildi cd falan verilmdedi Oem sürümünü nerden bulacam yoksa herhangi bir vista home preminum dvdsi olurmu
Arkadaşım Oem sürümünü sizin gibi satın almış arkadaşından,veya microsfttan 2.sini talep edebilirsiniz microsoft'la irtibata geçin.