Vista Cuztomization Pack Hatası

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
eagleturkey
04-02-2006, 20:44   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Bu ayki derginizdeki Vista Cuztomization Pack adlı dosyayı yükledim ama hiç memnum değilim,nedenleri

- Bilgisayar yarı türkçe yarı ingilizce oldu (1.resim)

- Artık eski durumununa da getiremiyorum,çünkü ilk başta yazan 'system file replacement' e tıkladım

- Yükledikten sonra xp cd'si isteyip duruyor,takıyorum,kendi kendine birşeyler yapıp duruyor (2.resim)

- Sadece alt taraftaki renkler değişti,ne iconlar ne de sağ tarafta dergideki gösterdiğiniz gibi saat çıktı

- Eski haline döndürmek istiyorum ama ne yaptıysam olmadı,masaüstünde de style,syler... diye birşey çıktı gitmiyor (3.resim)

- Üst taraftaki standart simgeler hala aynı,oysaki masaüstüne gelen klasörün içinde hepsi var (Styler Toolbars - 4.resim)

- Dergide dediğiniz gibi yükledikten sonra görünüm özelliklerine geliyorum vista'yı seçmek için bomboş orası (5.resim)

(özür dilerim resim gönderemedim,resim gönderilecek siteleri de bilmediğim için resimsiz oldu şimdlik şu an bir site arıyorum)

[URL=http://www.pictiger.com/][/URL]

Son Düzenleme: eagleturkey ~ 04 Şubat 2006 20:53
Banned
06-02-2006, 20:25   |  #2  
Banlandı
1,148 mesaj

arkadaşım bu sorunla ilgili 3 yerde konu açılmış ama doğru yer burası hehalde bende pack_wista_inspirat adlı bir dosya var ve orjinal siyeyi bılamadığım dan kendim upload ettim http://byzihh.sitemynet.com dil değişmiyor 23 mb
saygılar...

Son Düzenleme: byzihh ~ 06 Şubat 2006 20:28
ahmetbilgili
22-02-2006, 12:01   |  #3  
Taze Üye
8 mesaj

bizim dil yarı ingilizce yarı türkçe oldu. bundan sonrası tekra nasıl türkçe yapabiliriz ve doğru vista görüntülerini nerden yükleriz

Banned
22-02-2006, 18:46   |  #4  
Banlandı
621 mesaj

daha önce çağrı yaptığım halde hala chip ana sayfasına uyarı koymamışlar.

Banned
22-02-2006, 21:08   |  #5  
Banlandı
71 mesaj
ganzolist
daha önce çağrı yaptığım halde hala chip ana sayfasına uyarı koymamışlar.
Çok doğru.

bu gidisle şu şaçma program mağdurları artacak ve sistemi yeniden kurmak zorunda kalacak bu programı kuranlar. Sisteme virüs girse bu kadar zarar veremezdi bunun virüs ten farkı yok..  

Derigidekiler çıkıp evet bir hata yaptık bu programı yüklemeyin deseler herhalde imajları sarsılır..

Recep Baltaş
22-02-2006, 23:49   |  #6  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Arkadaşlar ben açıklama yaptım ama hangisine şimdi bulamıyorum.

Recep Baltaş
23-02-2006, 00:01   |  #7  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
9,635 mesaj

Buyrun:

Kadir Tuztaş
23-02-2006, 09:01   |  #8  
Yeni Üye
26 mesaj

Bu program ve CD'lerimizde virüs olması mümkün değil. CD vd DVD'lerin üzerinde de yazıldığı gibi üretim aşamasına geçilmeden önce Kaspersky'nin en güncel hali ile virüs taramasından geçirilmektedir. Tabii ki programlar, indirilirken de muhtelif anti virüs yazılımları ile kontrol edilmektedir.

Buradaki sorun Vista Customization Pack yazılımının benzeri diğer programlarda olduğu gibi sistem dosyalarının üzerine yazmasıdır. Sistem üzerinde değişiklik yapan bu tür programları yüklemeden önce bir Sistem Geri Yükleme Noktası'nın oluşturulması veya özel Uninstaller programlarının kullanılması yararınıza olacaktır. Nitekim Sistem Geri Yükleme kullanan okuyucular sorunu bu şekilde çözebilmişler.

Eğer Sistem Geri Yükleme fonksiyonunu devre dışı bıraktıysanız veya çalışmıyorsa sabit diskinize format atmadan sisteminizi yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. Ancak bu işlemden önce de önemli verilerinizi mutlaka yedeklemelisiniz.

Banned
23-02-2006, 17:51   |  #9  
Banlandı
621 mesaj
Recep Baltaş
Arkadaşlar ben açıklama yaptım ama hangisine şimdi bulamıyorum.
sen bulamıyorsan problemi olan nerden bulacak işte onun için chip in ana sayfasına uyarı koysunlar diyorum.

Recep Baltaş
24-02-2006, 23:19   |  #10  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
9,635 mesaj

Arkadaşlar unutmayalım ki dergiyi alna herkes programı yüklemedi.

diamondmonster
27-02-2006, 10:25   |  #11  
Yıllanmış Üye
148 mesaj

Bende programı kurdum arkadaşlar
Denildiği gibi program sistem dosyalarının üstüne yazıyor.
Programı beğenmeyen arkadaşlar Sayın Tuztaş'ın dediği gibi Sistem Geri Yükleme yaparak sorunun çözümü yoluna gidebilirler
Ben bunun yerine Donatılar menüsü altındaki Komut İstemini kullandım
Eğer XP cd'niz varsa komut istemini açın ve sfc/scannow komutunu girin.Sistem otomatik olarak üzerine yazılan sistem dosyalarını orjinalleriyle değiştirecektir.

Recep Baltaş
28-02-2006, 18:39   |  #12  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
9,635 mesaj

Arkadaşlar dosyaları değiştir butonun kendinizin tıkladığını da hatırlatma isterim.İngilizceninz yetersizse sözlük kullanın.Program kurlumunda böle bir seçenek var bir arkadaşıızn dediğine göre.