Batıkan Doğan sormuş:
Merhaba Arkadaşlar;
Benim sorunum şu yaklaşık bir buçuk ay önce Asus F8SR dizüstü bilgisayar aldım. Bilgisayarı aldığımda Aero'yu ve Unreal Tournament 3, Age of Empires 3 gibi oyunları oynayabiliyordum. Sonra CCleaner'la temizlik yaptıktan sonra Windows açılmadı ve Ürün Kurtarma DVD'siyle Vista'yı baştan kurduktan sonra Aero'yu ve 3D oyunları oynayamıyorum. Aero'yu açmak istediğimde "Pencere yöneticisi çalışmayı durdurdu" hatasını alıyorum ve Vista'da Aero'yu puanlayamıyorum. Oyunları çalıştırdığımda tam siyah ekrandan oyuna girerken hiç hata vermeden oyundan çıkıyor. Bugün belki Recovery DVD'sinde sorun vardır diye arkadaşımdan orijinal Vista Home Premium DVD'sini aldım güzelce kurulumu yaptım. Sırasıyla SP1, Anakart, ATK sürücüleri, Ekran kartı ve diğer sürücüleri kurdum ve Windows Update yaptım ama yine Aero'yu açamadım. Bu arada eski Vista'da Vista'da World in Conflict ve Call of Duty'yi oynıyordum sorun çalışıyorlardı. Ayrıca sabit diskimdeki Recovery bölümünü de yanlışlıkla sildim onu da söyleyeyim. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum...
Verdiği hata bu: http://img518.imageshack.us/my.php?image=adszgy6.jpg
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
ASUS F8SR210DV Notebook
Intel C2D T8100
ATI Mobility Radeon HD 2400 (256MB)
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; tr; rv:1.8.1.14) Gecko/20080404 Firefox/2.0.0.14