tommyvercetti
arkadaşlar benim sorunum şöyle:
işletim sistemim windows vista
daemon tools u kuruyorum kuruluyor ama bilgisayarıma tıkladıktan sonra sizin de bildiğiniz gibi normal cd sürücümüzün dışında birde daemon toolsun çıkardığı bir sürücü olması lazım. işte bende o sürücü çıkmıyor üstelik daemon toolsu çalıştırıp cd image çalıştırıyorum kabul ediyor yani çalışıyormus gösteriyor ama cd imageyi göstermiyor birde baktıgım zaman normalde divace(E,G artık sizde hangisi ise image sürücüsü ) bende paratez içi boşluk yani ( ) olarak gözüküyor yardımlarınızı bekliyorum çok aciz kaldım bu durumda arkadaşlar mail adresim
mertkanbilen@hotmail.com
Vistaya uyumlu olmayan sürümde kurulabiliyor fakat böyle sorunlar çıkartıyor daemon tools sitesindeki vista x86 sürümünü indir tekrar kur. Çalıştırdıktan sonra (bir kez restart etmesi gerek) görev çubuğundaki simgesine sağ tıklayıp, sanal sürücüyü "Disable" konumuna getir. yeniden başlat bilgisayarını tekrar çalıştır, önce "Emulation" bölümündeki "All options ON" seçeneğini işaretle, sonra 1 adet sanal sürücü ekle. Bilgisayarıma bak görünüyor mu sürücü. Eğer yoksa, bilgisayarıma sağ tıkla yönet i seç, "Disk Yönetimi" kategorisini seç sol taraftan. Bak bakalım orada görünüyor mu sürücü.
amedli
Merhaba arkadaşlar bi sorum war size inş bana yardım edebilirsiniz.sorunum şuu:
1-cd roomum takılı kalıyor açılmıyor 10-15 kez bastığımda anca açılıyor
2-cd roomum dvd çalıştırmasına rağmen boş dvd cd taktığımda boş cd içerisini açmıyor üzerine bastığımda ise hemen dışarı çıakrıyor cd yi.halbu ki boş normal cd taktığımda direk açılıyo içi
lütfen bana yardımcı olun şimdiden çok tşk
Dostum senin sorununda tek bir çare var, yeni bir dvd okuyucu almak. Sürücün vadesini doldurmuş ya da motoru hasar görmüş.