Arkadaşlar vistada (bildiğim ve denediğim kadarıyla)hiçbir oyun oynanmıyor.Ve bazı oyunlar da inmiyor. (indirilmiyor.)Ne yapabilirim?
Vista'da nasıl oyun oynayacağım ve indireceğim?
vista kullanıyorum çalıştıramadığı oyun yok.mario forever i bile çalıştırıyor. nasıl oyunlar indirilmiyor biraz daha açabilirmisiniz?
Konu yanlış yerde. Üstelik tamamen yanlış bir soru şekli. Bilgisayar kullandığınıza göre bu sorunun Vista ile bir ilgisinin olmadığınıda biliyor olmalısınız. Birkaç örnek verir misiniz ?
VİSTA SP2 YÜKLEYİN SORUNLAR CÖZÜLDÜ SP2 İLE
sp mp işi hikaye olsada olmasada tüm oyunlar çalışıyor uyuzluk yapacağı varsa vista ne yaparsanız yapın yapar uyuzluğunu. ama her türlü oyunu açar çalıştırır ama en düşük pcı exp 1650 pro vga lazım ati olursa nvidia içinde 8500gt en düşük ekran kartı yapısı bu vistada oyun açmak için güncel oyunlarda 4650 arti ve serisi intelde 9600 ve üzeri ile sorunsuzdur.
Birkere ben onu windows 7 başlığına koymadım başka bir başlığa koydum.Forum taşımış.Sims 2 aldım evde normal kurdum, onu çalıştırmıyor.Ve indirmiyor.Başka oyunlarda aynı şekilde.sorun vistada mı Casper da mı?Bir de Türkiye'nin Prestiji olacak...
ARkadaşım Vista'ya laf atıyor çoğu kişi zaten yavaş diye..Yediremıyolar herhalde Visya'yı kendilerine...Bu kadar kişi vista kullanıyor..Kimse'de tık yok.Bende dahil..
Belki de sorun başka yerdedir..
Ayrıca indirmiyor diyorsun ?
Neden indirmiyor ? Biraz açar mısın ?