orjinal vista yazılımı kullanıyorum ancak bilgisayarımda sürekli sorunlar oluşturuyor nerdeyse güncel proğramları (msn ,winamp, vs) kullanamıyorum windows güvenlik duvarında sürekli olarak ''Güvenliğiniz için, bazı ayarlar Grup İlkesi tarafından denetlenmektedir'' uyarısı var ve güvenlik duvarını bir türlü kapatamıyorum konu hakkında bilgisi olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
vista da sorun
Sisteminizi yazabilir misiniz? Daha sağlıklı değerlendirebiliriz o zaman durumu...
sana tavsiyem comodo yu yükleyip windows un güvenlik duvarını devre dışı bırak sisteminin açılış hızının bariz bir şekilde hızlandığını göreceksin
Virüs bulaşmış ta olabilir...
selam sistemi istemişsiniz sorun hala devam ediyor bu arada virüsle alakası olmadığını sanıyorum çünkü bir kaç kez format atıp tekrar yükleme yaptıktan sonra sorun aynen devam ediyor
İşletim Sistemi Adı Microsoft® Windows Vista™ Starter
Sürüm 6.0.6000 Yapı 6000
Diğer İşletim Sistemi Açıklaması Kullanılamaz
İşletim Sistemi Üreticisi Microsoft Corporation
Sistem Adı SAVAS
Sistem Üreticisi Acer
Sistem Modeli Aspire 5520
Sistem Türü X86-based PC
İşlemci AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual-Core Processor TK-55, 1800 Mhz, 2 Çekirdek, 2 Mantıksal İşlemci
BIOS Sürümü/Tarihi Acer V1.10, 29.10.2007
SMBIOS Sürümü 2.4
Windows Dizini C:\Windows
Sistem Dizini C:\Windows\system32
Önyükleme Aygıtı \Device\HarddiskVolume4
Yerel Ayar Türkiye
Donanım Soyutlama Katmanı Sürüm = "6.0.6000.16386"
Kullanıcı Adı SAVAS\savas
Saat Dilimi GTB Yaz Saati
Toplam Fiziksel Bellek 1.278,31 MB'a ulaştığında
Kullanılabilir Fiziksel Bellek 791,64 MB'a ulaştığında
Toplam Sanal Bellek 2,74 GB
Kullanılabilir Sanal Bellek 2,17 GB
Disk Belleği Dosyası Alanı 1,54 GB
Disk Belleği Dosyası C:\pagefile.sys
Güvenlik duvarını kapatamıyorum derken kapatmayı bilmiyor musun, yoksa kapatınca tekrar mı açılıyor?
kullandığın antivirüsün g.duvarı açıksa güvenlik merkezinde onu açık olarak gösterir programdan kapatmayı dene bide updateleri kapat bence
Güvenlik Duvarını kapatırsan böle bi sorunla karşılaşmazsın.Çünkü güvenlik duvarı
virüslerden koruyor pc yi ama tabi anti-virüs kadar değil.ama dediğim gibi güvenlik duvarını kaldırırsan(yani kapatırsan)böle bir sorula karşılaşmazsın.