Ben vista kullanıyorum ama onu yerine xp yüklemek istiyorum fakat Multimedya araçlarının sürücülerini bilmediğimden dolayı eger xp yüklersem nasil onları tekrar yükleyeceğimden emin değilim.BU Sürücüleri internet'ten ayrıntılı gösteren bir yer varmı(Online taratan).Ayrıca Benim bilgisayar hp ve bu bilgisayarı amerikadan aldım sürücüleri bulmak zor olurmu?
vista'dan xp 'e geçiş
hp sitesinde sürücülerini yayınlamakta format atmadan önce modelinizi yazark aşağıdaki linkten aratın destekleniyorsa hem xp hem vista için tüm sürücüleriniz listelenecektir. tamamını indirip kendinize bir sürücü cd si oluşturduktan sonra xp nizi yükleyebilirsiniz. Küçük not format atmaya başlamadan önce mutlaka vista bootloderi kaldırın. Bunun için easybcd diye aratmanız yeterli
vista bootloderi nasil kaldıracam biraz detaylı bilgi verirmisin acaba
sisteminize easyBCD programını indirip kurun. meganeboot loader seçeneğinden uninstal mbr yi seçip ileriyi/kaydeti seçin. Artık vistayla son görüşmeniz sisteminizi kapattığınız anda hem birdaha açılmayacak hemde formatta sizi engellemeyecek.Es kaza format atmayıp sisteme dönmek isterseniz sistem açıksa aynı sekmeden reinstali seçmeniz yok kapalıysa vista dvd onarma seçeneğinden başlangıç onarmayı seçmeniz gerekecektir
vistayı neden silmek istersiniz anlamam gayet başarılı ve dogru dürüst kullanıldıgı zaman sorun cıkartmıyor ben vista da bir sürü uyumsuz program kullanıyorum(microsoft visual c)gibi hiç bir zaman sorun vermedi performasta sorun veriyorsa ram arttırın okdarda pahalı değil. bir kaç sene sonra her yerde vista kullanılacak (kendi tahminim bu) çağa ayak uydurun bence !
eolosvistayı neden silmek istersiniz anlamam gayet başarılı ve dogru dürüst kullanıldıgı zaman sorun cıkartmıyor ben vista da bir sürü uyumsuz program kullanıyorum(microsoft visual c)gibi hiç bir zaman sorun vermedi performasta sorun veriyorsa ram arttırın okdarda pahalı değil. bir kaç sene sonra her yerde vista kullanılacak (kendi tahminim bu) çağa ayak uydurun bence !çağa ayak uydurmak ne alakası var yani okadar insan xp kullanıyor onlar çağdışı mı kalıyorlar.kardesim beni eleştirmen için konu açmadım yardım istemek için konu açtım ben
khramnsisteminize easyBCD programını indirip kurun. meganeboot loader seçeneğinden uninstal mbr yi seçip ileriyi/kaydeti seçin. Artık vistayla son görüşmeniz sisteminizi kapattığınız anda hem birdaha açılmayacak hemde formatta sizi engellemeyecek.Es kaza format atmayıp sisteme dönmek isterseniz sistem açıksa aynı sekmeden reinstali seçmeniz yok kapalıysa vista dvd onarma seçeneğinden başlangıç onarmayı seçmenizpeki bu easyBCD nerden yükleyeceğim.
denize bak arkadasım ben çag dısı demekle xp kullananları kastetmedim benim o cümleyle anlatmak istediğim vistanın yeni ve güzel işletim sistemi oldugu burda acılan konuya eleştiri yapmak ta serbest ayrıca ben fikrimi söylemek istedim sadece ister xp kullan ister linux banane ayrıca soruna cevap almak istersen hp büyük bir firma onun driverlerini kolayca bulabileceğini düşünüyorum ama once indir sonra sistemi değiştir ki sonra sorun yaşamayasın
denizeSadece yapman gereken ismini www.google.com a girip araman birçok sonuç çıkıyorkhramnsisteminize easyBCD programını indirip kurun. meganeboot loader seçeneğinden uninstal mbr yi seçip ileriyi/kaydeti seçin. Artık vistayla son görüşmeniz sisteminizi kapattığınız anda hem birdaha açılmayacak hemde formatta sizi engellemeyecek.Es kaza format atmayıp sisteme dönmek isterseniz sistem açıksa aynı sekmeden reinstali seçmeniz yok kapalıysa vista dvd onarma seçeneğinden başlangıç onarmayı seçmenizpeki bu easyBCD nerden yükleyeceğim.
PcMaKeRsen takmışsın xp ye. kur ve gör sonuçları bir sorun oluşursa servis garanti dışı tutacak: "işletim sisteminden kaynaklanan sorundan dolayı kullanıcı ödemeli tamırat yapılacaktır".konudaki ilk mesaja bakacak olursanız zaten pc yurtdışından alım yapılmış. Sonuç arıza durumunda ya servise hiç gitmez yada gideceksede oralarda bizdeki gibi işletim sistemi sorun olmaz zaten direk cihaz değişimi yapılıyor.böyle bir durum olursa ağlama servise..
Bir diğer yön ülkemizde dahi bizzat kendi kullandığım pc de hp hem arızayı giderdi hem benim yeni işletim sistemi kurdu hemde benim oluşturmadığım recovery dvd lerimi oluşturup gönderdi.
Not:servise gitmeden önce pc ye format atıp başka sistem kurmuştum üstelik dvdleride oluşturmadan.
khramncidden ii yapmış ama iki üç kullanıcıma geri dönüş dediğim gibi olunca artık xp önermiyorum.PcMaKeRsen takmışsın xp ye. kur ve gör sonuçları bir sorun oluşursa servis garanti dışı tutacak: "işletim sisteminden kaynaklanan sorundan dolayı kullanıcı ödemeli tamırat yapılacaktır".konudaki ilk mesaja bakacak olursanız zaten pc yurtdışından alım yapılmış. Sonuç arıza durumunda ya servise hiç gitmez yada gideceksede oralarda bizdeki gibi işletim sistemi sorun olmaz zaten direk cihaz değişimi yapılıyor.böyle bir durum olursa ağlama servise..
Bir diğer yön ülkemizde dahi bizzat kendi kullandığım pc de hp hem arızayı giderdi hem benim yeni işletim sistemi kurdu hemde benim oluşturmadığım recovery dvd lerimi oluşturup gönderdi.
Not:servise gitmeden önce pc ye format atıp başka sistem kurmuştum üstelik dvdleride oluşturmadan.
Arkadaşlar ben hp den vista premıum lu olarak bılgısayar aldım. ilk zamanlar hiç bir oyunu oynayamadım diye xp ye dondum. ama bu işlemden önce sistem dvd si mutlaka oluştur ve harddiskini 3 e bol boylece kurtarma bolumune dokunmadan kurulum yaparsın. ancak bu işleme başlamadan bıosda sata secenegını raıd yapman gerek
Online Arıya Bilecegin Tabiki Hp'nin Sitesi Amerikadan da Olsan Chine da Olsa Her Şekilde Temin Edebilirsin Bütün Driverleri ama Vistadaki gibi Windowsun Verdigi Online Driver Bulma Özelliği Olmadığıgını Sizde Çok İyi Biliyorsunuzdur. Ama Makinanızda Driver Güncelleme Programları Varsa Onlarda Bu İşi Gercekleştirecektir.
tardisArkadaşlar ben hp den vista premıum lu olarak bılgısayar aldım. ilk zamanlar hiç bir oyunu oynayamadım diye xp ye dondum. ama bu işlemden önce sistem dvd si mutlaka oluştur ve harddiskini 3 e bol boylece kurtarma bolumune dokunmadan kurulum yaparsın. ancak bu işleme başlamadan bıosda sata secenegını raıd yapmanpeki arkadasım yükledikten sonra bir sorun oluştumu ?