İşletim sistemini Vista'dan XP'ye geçirmek için neler yapmalıyım? Yardım bekliyorum.
Vista'dan XP'ye
ilk olarak donanım alt yapın vistaya uyumlumu bunu kontrol etmelisin gerekli araçlar microsoft'un sitesinden indirebilirsiniz sonrası çokta önemli değil yavaş yavaş alışma aşamalırı...
stern arkadasım, biz kardesimiz VİSTA'DAN XP'YE GECMEK dio(Xp'den vista'ya deilki donanım uyumu falan diosun), zaten vistası var vistalı sistemde xp havada karada acar, sonuc olarak xp cd si ile bi format sora win.xp karsınızda. dikkatli bakalım...
kolay deilmiş o ben vista yükleyecek arkadaşara 256 ram ben kurdum beta sını yüklesinler sorunsuz ekle kaldırdan kalkıyo memnunum ben
djnakres vista bi program değil bi işletim sistemi.Çok merak ediyorum vistayı vista program ekle kaldırından kaldırmayı nasıl beceriyosun.Ve sanırım sadece vista basic 256 ramde çalışıyo diğerleri 512 istiyo home premiumu 256ya kuramadık.Üstelik vista beta demişsin full türkçe vista varken sorunlu beta ingilizce vistayı niye kursunki arkadaş.Sen konuyu anlamadın heralde biraz karıştırmışsın.
Bide ek olarak.Vistayı kaldırmak için normal xpyi kuracaksın boot ekranındayken ntfs olarak biçimlendir dersen vista silinir.Sonrada c ye xpyi kurarsın.
djnakresBiz vista nasıl kaldırılıp üzerine xp yüklenir sorusuna cevap arıyoruz sen vista transformation pack yüklemişsin arkadaşada bunu program ekle kaldırdan kaldır diyosun.Senin dediğin xp üzerine kurulmuş vista teması kaldırma bizim dediğimiz windows vistayı kaldırma.Bunları birbirleriyle nasıl birleştirmeyi başardıysan artık bilemiyorum.
vistayı kaldırıp xpyi kurmayıda yukarıda anlattım...Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 22 Mayıs 2007 22:49
gökhanın da dediği gibi xp cdsini tak vistanın kurulu olduğu dizini önce biçimlendir ardından da bu dizine xpyi kur