Vista divx player yardımı..

oxooxo
03-10-2008, 03:47   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj

arkadaşlar vista kullanmaktayım.video kameradan aldığım avi formatındaki görüntüleri divx formatına dönüştürüyorum ancak her seferinde C:/Program Files/DivX/Dr. DivX 2.0 OSS/Encodes dosyasına kaydediyor.fakat bu dosyayı aradığımda böyle bi yol bulunamadı diyor.divx player i açtığımda open recent files den bu videoyu oynatabiliyorum.bir dönüştürme tam 4 saat alıyor ve artık yıldım bu işlemden.geçici dosyaya mı kaydediyor diyecem ama yok yok.anlamadım gitti bu vistayı.lütfen bir çözümü bilen varsa yardım etsin....

Banned
03-10-2008, 05:43   |  #2  
Banlandı
179 mesaj

yardim istiyorsan msnden bana ulasabilirsin. msn: casama@casama.cjb.net

ceviri yaptigin program ayarlarinda mutlaka cevrilen dosyanin kadedilecegi bir yer ayari mutlaka vardir. eger illaki de daha kolay bir yontem ariyorsan msnden bana ulas gerekli yardimi yaparim.

yardimci divx progamlari konusunda www.bizimonline.biz sitesinden de bulabilirsin

panda34
03-10-2008, 09:39   |  #3  
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj

"C:/Program Files/DivX/Dr. DivX 2.0 OSS/Encodes" klasörüne gidip ,
Pencerenin yukarısından Uyumluluk dosyalarına tıklayın .. aradığınız dosyalar orada belirecektir

oxooxo
03-10-2008, 09:42   |  #4  
OP Taze Üye
15 mesaj

eh işte sorun da orda zaten.encodes die bi dosya yok.dr divx 2.0 a giriyorum ondan sonra encodes yok :S

Andaç Işık
03-10-2008, 10:38   |  #5  
Andaç Işık avatarı
Yıllanmış Üye
1,402 mesaj

http://www.shareup.com/AVI_to_DivX-download-13221.html bide bu programı dene

oxooxo
03-10-2008, 10:45   |  #6  
OP Taze Üye
15 mesaj

yok arkadaşlar avi yi divx e çevirme gibi bir sorun yok da benim anlamadığım vistada neden bu encodes dosyasına ulaşamazken divx player i açtığımda bu encodes teki temporary dosyasından oynatmaya devam ediyor onu anlayamıyorum?yani ben videoyu divx e çevirdim ancak export olacak dosyayı seçmeyi unutmuşum.program da kendi ayarlarından bu dosyaya kaydetmiş.divx playerden video ayrıntılarına baktığımda kaynak dosyayı C:/Program Files/DivX/Dr. DivX 2.0 OSS/Encodes de gösteriyor ancak dr. divx 2.0 oss a kadar geldiğimde encodes die bi dosya yok.işin garip tarafı divx player bunu ordan oynatıyor.tabiiki bilgisayarı yeniden başlattığımda dosya gitmiş oluyor geçici olduğu için.

oxooxo
05-10-2008, 11:42   |  #7  
OP Taze Üye
15 mesaj

71 kişi bakmış sonuç yok.neyse ben de zaten yeniden çevirdim videoyu.aman siz siz olun inceden nereye kaydettiğine dikkat edin :D