Ogan sormuş:
yha bilgisayar bir gece youtube da videoyo izliyodum ama yaklasık bi haziran ayında falan cok ısındı ve bir anda kapandı dedim kendini korumak için bişi yapmıstır fln bras bekledim soudu acılmadı ama normalde acıldığı zamanda ekran bazen gidiyordu masaüstü de arac cubuğu silik oluyodu bazı yerleri baslat acılıodu ama hiç bi yazı yazmıtodu bide hiç bir klasor acılmıyordu neyse işte sabah oldu bil yine acılmadı acılıodu we kapanıyordu en sonunda geri yükleme denen seyi yaptım bilgisayar 0 mıs gibi oldu sewindim fakat bi 25 30 gün sonra yine bilgisayar kitlenmeye basladı o kitlendi ben res attım bu bütün tatil boyunca sürdü sonra ceşitli şekillerden bilgisayarıo baslatmayı basardım işte windows kurtarmadan tarattım baslangıc onarma fln neyse işte en son gecen yine bozuldu bu sefer hiç bi şey ise yaramadı bilgisayar acılırken soru soruyo başlangıç onar ve normal olarak baslat normal olarak baslat diyince vista kullananlar bilir microsoft corporation die bi yer wardır böle cubuk gibi bişi gelir gecer işte orda yaklasık bi bi saat kadar fln beklesen bile acılmıo orda o sey gidip geliyor en sonunda kapatıyosun baslangıc onarda ise bilgisayara kamera yada mp3 cihası bağladıysanınz onu cıkartıp öyle deneyin diyo ama bilgisayara hiç bişi bağlı diil orda son war ona tıklıosun bil yine kapanıo kendi kendine acılıo we yine baslangıc onar normal baslat sayfası geliyor
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
hp pavilion dv 2580 et
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1