arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar bende lisanslı home premium 32 bit işletim sistemi var ben buna sp 1 kis2009 çeşitli programlar ve driverlarımı entegre etmek istiyorum biliyorum forumda çok konu açılmış herkes vlite diye program önermiş benim sorumda burda bu vlite yi kurunca beni ms nin sitesine yönlendrip 800mb lik prog. indirip kurmamı söylüyo ama ben kotalıyom indiremiyorum bu entegre işinin başka bir yolu varmı
vista dvdsine program ekleme
arkadaşım çok saol ama sp1 entegre ettim zaten ben driver ve kendi kullandığım prgramları enteger etmek istiyorum mesela ekran kartı driver ve kiss 2009 nero9 gibi entegrasyona geldiğimde bana .inf uzantılı seç diyor .exe yi kabul etmiyor inf yi de bulamadaım hiçbiryerde bunu nasıl halledebiliriz
baran101010arkadaşım çok saol ama sp1 entegre ettim zaten ben driver ve kendi kullandığım prgramları enteger etmek istiyorum mesela ekran kartı driver ve kiss 2009 nero9 gibi entegrasyona geldiğimde bana .inf uzantılı seç diyor .exe yi kabul etmiyor inf yi de bulamadaım hiçbiryerde bunu nasılİnf dosyası dediği de zaten aygıt yapılandırma dosyası.Onu da C.Windows/inf klasöründe Veya Driverınızın klasöründe (VEya driver cd sindeki klasörlerde) bulabilirsiniz.
EditAyrıca program entegre etme olayı şimdilik mümkün değil maalesef ama onu da bulduğum zaman size vereceğim...
Aslında En Basiti Şu Resimdeki Olay Yani Hazırlayacağınız Vista Dvdsi için bi klasör oluşturup programları oraya kopyalamak.En basiti bU!!!
Şu resimdeki Gibi :Eğer bu yolla program eklemek istiyorsanız Nasıl yapılcağını anllatırım Size!!! Maalesef sadece bu yol var!!!
Son Düzenleme: alierenerdal ~ 20 Aralık 2008 17:24
baran101010saol arkadaşım bu dvd içinde programları attığımızda otomatik yüklenirmi yoksa gene kendimmi yüKusura bakma resimleri geç yükledim.Ama Bi Sitede okumuştum Bi .BAt dosyası hazırlayıp o dosyaya tıkladığında kendiliğinden yükleniyorlardı,O yöntemi araştırıp sana söyleyeceğim.Ama bütün programlar da işe yaramayabiliyor!!!
Evet, vLite hata veriyor. Components bölümünden Türkçe haricindeki tüm dilleri seçiyorum, tamam dedikten sonra işlemler yapıyor. Sonlara doğru hata veriyor ve iso dosyası kaydedilemiyor.
Alternatif bir yazılım var mı acaba?
Evet saatlerce bekledim sonuna yakın biryerde hata verdi.neden hata veriyo acaba.
a.) Vlite yazılımının son sürümü WAIK'e ihiyaç duymaktadır. Eski sürüm kullanın.
b.) INF uzantısı sürücülere aittir exe kabul etmemesi bundandır.
c.) Program entegre etmek için yükseltmeler kısmından program seçip ekleme yapmalısınız ancak tavsiye etmem. Programların hergün yeni bir sürücü çıkmakta. Program entegre ederek DVD nizin ömrü kısa süreli olmasın.
d.) Aldığınız hata WAİK'e ait dosyalardan veya yazılımın entegrosyon için WAİK kullanmaya çalışmasından olabilir, eski sürümde işlem sorunsuz yapılabilmekteydi.
e.) Son aşamada iso oluştur seçeneğinde kayuıp için konum seçip iso oluştur seçeneğini tıklayarak iso oluşturabilirsiniz.
f.) Vlite tan başka yol yıokmu demişsiniz. Var. WAİK yazılımını indirip yapabilirsiniz. Kullanımı ve entegrenin nasıl yapılacağı bilgisini siteden bulabilirsiniz.
açıklamaları oku. https://www.chip.com.tr/forum/vis ... gre-et_t163682.html burdadaki adımları uygula programları kur https://www.chip.com.tr/konu/Kend ... i-uretmek_6132.html konu açılalı uzun ama bakan arkadaşlara kaynak olsun diye cevabladım.