arkadaşlar vista home kurdum.ekran kartını kendisi tanıdı ses kartını elle kendim tanıttım.sorunum ethernet kartında çıktı bir türlü ethernet kartını tanımıyor hata bulundu yüklenemedi dyip tanımıyor.kart xp de sorunsuz çalışıyordu (3com 3905tx)yardımlarınızı bekliyorum
vista ethernet kartı sorunu
Yüklediginiz dirverlerin vista driveri olduna emin olun gerekirse kendi sitesinden en güncel driverini indirip kurun.
Aslında vista bu tür bileşenleri otomatik olarak tanıması lazım.
swordmaster_65Yüklediginiz dirverlerin vista driveri olduna emin olun gerekirse kendi sitesinden en güncel driverini indirip kurun.işte problemimde orada internete bağlanamıyorum.
Aslında vista bu tür bileşenleri otomatik olarak tanıması lazım.
yeni bir eternet kartı alacağım vista uyumlu neyi önerirsiniz teşekkürler
Bence ethernet kartı felan ugrasmayın anakartınızın markasını söyleyin biz size vista uyumlu driverini bulup verelim.
swordmaster_65Bence ethernet kartı felan ugrasmayın anakartınızın markasını söyleyin biz size vista uyumlu driverini bulup verelim.yardımcı olursanız gerçekten çok sevineceğim.
anakartım intel D915PGN.Şu anda başka bilgigisayardan bağlanıyorum internete vistayı kurdğumdan beri o bilgisayardan bağlanamadım
http://downloadcenter.intel.com/ ... lName=Windows+Vista*+32&lang=eng&strOSs=164&submit=Go%21#DRV
Buradan lan driverini indirip kurarsan sorunun çözülmesi lazım...
swordmaster_65http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=1680&OSFullName=Windows+Vista*+32&lang=eng&strOSs=164&submit=Go%21#DRVilgin için teşekkürler indirip deneyeceğim
karoasÖnemli değil.swordmaster_65http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=1680&OSFullName=Windows+Vista*+32&lang=eng&strOSs=164&submit=Go%21#DRVilgin için teşekkürler indirip deneyeceğ
Kolay gelsin...
swordmaster_65 arkadaşım o linkten driveri indirdim yükledim fakat sorunum devam ediyor.Eternet kartım 3com 3c905tx
http://www.3com.com/products/en_ ... C905B-TX&order=desc Bırde burda bulunan surucuyu kurmayı dene. En usttekı surucuyu ındırıp kur. XP surucusu ama okudugum kadarıyla Vıstada çalışıyor denemekte yarar var.
Kartın driverinin bu olması lazım birde borga abinin verdigini dene.
İlginize çok teşekkürler sorunum halloldu verdiğiniz linkten indirdim şimdi kendi bilgisayarımdan yazıyorum
Borga abi yine çözdü olayı
Geçmiş olsun driveri bir cd ye aktarda ilerde yine lazım olursa...
aynı sorun bende yaşadım ve 2003 driver yükledim oldu.
bende vista business kullanıyorum ve 3 com marka ethernet kartı var.
Bunu denemelisin, olacaktır.
crabskingteşekkür ederim arkadaşım 3 com dan güncel driveri indirdikten sonra sorun hallolduaynı sorun bende yaşadım ve 2003 driver yükledim oldu.
bende vista business kullanıyorum ve 3 com marka ethernet kartı var.
Bunu denemelisin, olacaktır.
arkadaslar merhabalar bende vista home basic kullanıyorum. ben anakartı işlemciyi değiştirdim dual core 2 fakat arkadaşlar ethernet kartını tanıtmadan ethernet link ışığı yanıyor. modemdeki ethernet ışığıda yanıyor. ethernet kartını tanıtıyorum. lan ışığı yanıp sönüyor kasanın üzerindeki ethernet ışığıda sönüyor nasıl oluyo bir türlü aklım almıyo ne olur yardım edin bana...
swordmaster_65Bence ethernet kartı felan ugrasmayın anakartınızın markasını söyleyin biz size vista uyumlu driverini bulup verelim.s.a Benimde ethernet kartı sorunu var . marvell tüm driverlerini indirip denedim olmadı.vista uyumlu olanları da..
ana kartım: asus P5PE-VM YARDIM ETSENİZ DUA EDERİM..
arkadaşım aynı sorunla bende karşılaştım ben bilgisayarımı bu sene aldım aldığımda vista kurulu geldi(home) ancak hard disk ikiye bölünmemişti 2-3 ay öle idare ettim ondan sonra format attım bende de ethernet kartı çalışmadı ne kadar driver varsa denedim ama bulamadım sonra öğrendim ki bu sorun vista nın ortak sorunuymuş sana xp ye dönmeni tavsiye ederim vistayla hiç uğraşma bilgisayar ı çok kasıyo hele home 8 gb bide bilgisayar net e takılı olsun bilgisayarına vistayı ilk yüklediğinde bak bi de 1 ay sonra bak sistem hataları çok oluyo bilgisayarın çok yavaşlar
arkadaşlar birde bana yardımcı olursanız çok sevinirim ultra vista kurdum yalnız etherneti karını kabul etmiyor driverimida desteklemiyor ana kartım modeli MSI 7222-100 PM8PM-V bu ana karta göre bir ethernet kartı birde seskartı mümkünmü acaba şimdiden teşekkürler