Arkadaşlar Hp leptop'um vista piremium format cd'si arıyorum arama motorlarında bulamadım plz..
yardım (s o s) arama motorunda nasıl ararım bunada harita plz..
vista format cd si nerde buluruz
- 1
- 2
Arkadaşlar Hp leptop'um vista piremium format cd'si arıyorum arama motorlarında bulamadım plz..
VİSTAYA PARAMI VERİLİR ARKADAŞLAR KORSANINA BİLE PARA VERİLMEZ
micnoxArkadaşlar Hp leptop'um vista piremium format cd'si arıyorum arama motorlarında bulamadım plz..internetten indir. bir sürü yerde var.
arkadasım ınternetten ındır 64 bit ultımate ve onu v lıte programıyla entegre et cd ye bu kadar baby run
arkadaşlar casper bilgisayarı olanlar seri numarasını aşağıdaki casperın sitesindeki yeri bulup girsinler casper bedavaya yolluyo cdyi
vista format cdsini nereden buluruz
bana da lazım Vista 64 bit sp1'li (uefi desteği olduğundan) ancak şu para ver hızlı indir beleşe 50 kb/sn sitelerinden (bu sitelerin başta geleni turbobit ve letitbit) olmasın çünkü vaktim yok ve reklamlara tahammülüm yok... (öyle pis reklam çıkıyor ki indirmek yerine gidip Windows 10 Pro alırsınız.)
- 1
- 2