merhabalar elimde bi tane packardbell laptop var ve ben bunun recovery cdleri ile (packard bell in kendi sistem cd leri) fabrika ayarlarını geri almaya çalışıyorum iki gündür ama bi türlü olmuyor sitemi yüklüyorum herşey bitiyor windows kuruluyor sonra bi yükleme çıkıyor ve en son sekiz saat bekledim %77 ye kadar geldi ve ondan ileri gitmedi neyse en sonun da esc ile çktım vista hazır driver ler filan herşey tamam pc ye reset atııyorum ve açıldıktan sonra tekrar vista kurulum geliyor (3 kere format attım 3 ünde de hepsi tekrar etti hatta 3. de biostandır dedim resetten sonra windos kurulum gelmeden bios default ayarlarını altım sonra tekrar başlattım ama yine gelen windows kurulum saat ayarları vs sonrasında pc performans değerlendirmesi) neyse ikinci windowsu kuruyor ve iki kullanıcı hesabı ile( ikiside yönetici) pc açılıyor ve sonrasında tekrar başta belirttiğim yükleme geliyor ekrana (packard bell in kendi yüklemesi) bi iki kademe ilerliyor ve tekrar takılıyor ve en sonunda vista başlıyor hatalar vermeye ör. desktop kullanımda değil vs işin içinden
çıkamadım arkadaşlar lütfen yardımm
vista home basic 1.6 ghz 1 gb ddr 120 hdd packardbell notebook