Vista halefinin detaylı ekran görüntüleri

CHIP Online
22-09-2008, 22:58   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

En sonunda: Detaylı ekran görüntüleri, Windows 7 M3 sürümü hakkında birçok ipucu veriyor.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Vist ... runtuleri_8813.html

Resimlerle: Windows 7: Milestone 3 sürümünden detaylı resimler

Daha önce Windows 7'nin üçüncü Milestone sürümü ile ilgili resimler yayınlamıştık. Fakat resimler işletim sisteminin geneli hakkında bir fikir vermiyordu. Daha çok Windows'un bütünleşik uygulamalarının Ribbon ile yeniden elden geçirilmiş sürümlerini gösteriyordu.

Windows 7 üçüncü Milestone'da da halen şiddetle Vista'ya benziyor. Fakat tasarımda bazı değişiklikler mevcut.

Bunu kanıtlayan detaylı ekran görüntülerini thinknext.net yayınladı. Ekran görüntülerinde çözünürlük ayarları penceresi, Windows Media Player, yeni denetim masası öğeleri, Windows Explorer gibi işletim sisteminin birçok bölgesi gözler önüne seriliyor. Örneğin videoların eski bilgisayarlarda da rahat çalışmasını sağlayan kırpılmış bir Windows Media Player sürümü bulunuyor.

Windows 7 ile ilgili daha detaylı görüntüler görmek istiyorsanız galerimize buyurun.

Tüm konu: Vista halefinin detaylı ekran görüntüleri

Resimlerle: Windows 7: Milestone 3 sürümünden detaylı resimler

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce Windows 7, M3 sürümü içinde yeterince değişikliğe uğradı mı?

YasarS
22-09-2008, 23:04   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,238 mesaj

Anladığım kadarıyla vista ya makyaj yapıp piyasaya sürecekler

Toxic
22-09-2008, 23:30   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,600 mesaj

bazı programların görünüşünü değiştirmişler bide menüleri sadeleştirip kolay bir hale getirmişler gerisi vistanın aynısı ama bu final sürümü değil belki final sürümünde farklı bir görünüşle karşımıza çıkar

uGuR.uK
23-09-2008, 14:53   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

şuan makyajlı vs. demek yanlış olur, kullandınız mı? işlevselliğini çıkınca görücez...

01apachi
23-09-2008, 15:12   |  #5  
Yıllanmış Üye
1,618 mesaj

ben çok ümitliyim..
bence harika olacak..

gelefsane
23-09-2008, 15:23   |  #6  
Yıllanmış Üye
353 mesaj

vala makyajlı veya makyajsız benim için önemli olan performans ve bilgisayarın donanımıyla uyumluluğudur.bunlar olduktan sonra ister en yeni ister en eski windows olsun farketmez alırım.zaten her iki senede bir w
ndos çıkarmalarındaki amaç da bu deil mi:Yeni Donanımlara Uyumluluk ve Performans

Fattur
24-09-2008, 16:46   |  #7  
Yıllanmış Üye
5,768 mesaj

Bu konuyu chipe ilk ben taşıdım ama benim konumu dahi onaylamamışlar.Buna çok kırıldım.O heyecanla kullanıcı haberleri sayfasına konu açtım bekledim ama sonuç: onaylanmadı üstüne üstlük sanki kendileri o siteden bulmuş gibi haber yaptılar.Gerçekten çok kırıldım

titi_boss_14
29-09-2008, 15:43   |  #8  
Yıllanmış Üye
892 mesaj

OYY OYY OYY KİM FATTURU ÜZDÜ YAWW

Kapalı Hesap (91855)
22-10-2008, 22:26   |  #9  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 25
2,006 mesaj

ben de merak ediyorum ama şu anda vistaya bi tema yüklesem aynısı olcak milestone3 versiyonu olmasına rağmen pek bi değişiklik yok
bi de dokunmatik ekranlı olmayan şu an kullandığımız gibi olan bilgisayarlara uyumlu olursa çok mutlu olurum
vista yerine onu kullanırım ve benim pcnin sistemi ilkte xp idi şu anda vista ve neredeyse bilgisayarı aldıktan 2 ay sonra vista kullanmaya başladım.
bakalım pc uyumlu olursa bu sefer de windows 7 olcak bilgisayar