can sormuş:
Bilgisayarımı ilk aldığım gün harddiski 2 ye bölünmüştü.Vista'nın olduğu bölüm (C:) yaklaşık 150 GB ve (D:) sürücüsü ise yaklaşık olarak 140 Gb idi.Bilgisayarımı alalı yaklaşık bir yıl oldu ve sabit diskimin normalde göstermesi gerektiğinden çok daha az yer kaldığını gösterdiğini fark ettim.Vista'nın tüm güncelleştirmelerini yüklesemde geri yükleme noktalarını silsemde hala olması gerektiğinden çok daha az yer gösteriyor.Bilgisayarımda düzenli olarak CCleaner yazılımını da kullanıyorum ama hala sabit diskim az gösteriyor.Bilgisayarımda 4 tane oyun var.Bu oyunların toplamı 30 GB yi geçmez ve bazı çeşitli programlarım var.Ama buna rağmen sabit diskin 97 Gb alanım kaldığını gösteriyor.4 oyun ve bir kaç program 53 Gb yer kaplarmı hiç? Ne yapman gerekiyor bilimiyorum, acaba bu normal bir durum mu yoksa sorun pc de veya bende mi hiç bilmiyorum.Sorumu en kısa sürede cevaplarsanız çok sevinirim.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
Bilgisayarım P300-133 model bir toshiba laptop.Özellikleri:
320 GB sabit disk,3 GB ram . ATİ Radeon HD 3650 512 MB ekran kartı ve intel T8300 işlemci.
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; GTB6; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; InfoPath.2; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729)