Standarta hdd ile bir sorun olup olmadığınıda anlamış değilim.
Aynı leptop sürekli format için bana geliyor çünkü formatını atabilende tek benim. :)
3 gb ram 160 gb hdd 2.1 ghz işlemci ve Adını unutğum iyi kötü bir anakartı var. Bilgisayarı formatladığımda driversleri kurmadığımda windows hız göstergeleri en düşük 1.2 lerde en yüksek 3.4 lerde
Driversleri kurduğumda en düşük 4.3 lerde en yüksek 7.2 lerde bir gösterim yapıyor.
Formatı attıktan sonra hemen disk birleştirme temizleme yapıyorum ama gel gelelim Windows hdd üzerinde NTFS bilgisini sürekli siliyor ve C diski açılmıyor. Pardus üzerinden formatlayıp kurduğumda sorun yok. Hatta 1 aydır bilgisyara hiçbişi olmadı taki akıllı kardeşi oyun kurmak için format atınca.
Pardus bunu ayakta tutuyor ama Windows Vistada böyle garip bir hata oluşuyor. Şimdi ikilemde kaldım Pardusu kursam ama internete giriyor birde paket uygualamsı kurduğumdan izin verdiğim uygulamlar açılıyor windowsu kursam 3 saatte bir format atacam??
Disk çöktü desem pardus çalıştırıyor???
anakart ölü desem driverslerde kuvvet artıyor??
Bunun başka nasıl bir sorunu olabilir Bulamadım böyle bir arzaya raslayan varsa en azından bilgi arıyorum??.