vistadada çalışan bi c derleyici var mı???
dev c++ ı vistada çalıştıramadım.
vistadada çalışan bi c derleyici var mı???
dev c++ ı vistada çalıştıramadım.
sanırım kimse bu sorunun cevabını bilmiyor:)
Şahsen,64 bitlik sistemler için program yazımı hakkında bilgileri dört gözle bekliyorum...
cevabı buldum...
borland c vistada çalışıyor...
internetten aramadım. bulan olursa bi link verebilir mi???
dev c++ vistada çalışıyor AMA;
öncelikle c:\dev-Cpp klasörü içindeki tüm exe uzantılı uygulamalara sağ tıklatın özellikleri seçin. uyumluluk sekmesinden uyumluluk modu altındaki kutuya tik atın(windows xp service pack 2 seçili olmalı)
sonra ayrıcalık düzeyinden bu programı yönetici olarak çalıştır kısmına tik atın va tamam mı tıklatın.
dev-cpp klasöründe ve alt klasörlerinde ne kadar exe uzntılı dosya varsa hepsine aynı işlemi uygulayın.
dev cpp la programlarınızı yazmaya başlayın...
Bende Borland c++ 4.5 var ama vistada calısmadı nedense? hangı surum calısıyo acaba bılıomusun yada ben mı yuklerken yanlıs bısı yapıyorum.ekstra bısı yapmak gerekıyomu yuklerken bende yenıyımde bu c++ dılınde:)
artık borland c++ kullanmıyorum, önceden kullandığım sürümüde hatırlamıyorum. şu anda dev c++ kullanıyorum.
neyse saolasın bende dev c++ kulanıcam artık napalım.
Visual Studio 2008 ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum. Lisans ödemek istemiyorsanız vs c++ express kullanın derim
Borland C calısıyor vıstada arkadaslar.fakat bazı markalarda fatal eror gıbısınden hatalar verebılıyor.bu durumda baska surumlerı deneyın.
valla bizim okuldaki bilgisayarda gayette güzeel çalışıo vista kurulu versiyonu eski olabilir mi?
yeni versiyonlardan bir dene bizdeki 4.9.9.5 gibi bişiydi!:D
mailci2Visual Studio 2008 ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum. Lisans ödemek istemiyorsanız vs c++ express kullanınaynen bende 2008 cok güzel
Microsoft Visual C++ 6.0 ı sorunsuz kullanabilirsiniz.
Dev-C++ 4.9.9.2 var bomba gibi çalışıyor Vistada .
yaa çok rica etsem banada yardımcı olabilir misin dev c++ hakkında bilgin varsa yani??
darkangel32Yardımcı olurum ,ne sorununuz var .
yaa çok rica etsem banada yardımcı olabilir misin dev c++ hakkında bilgin varsa yani??
Öncelikle söyleyim Dev-C++'da C++ kodu yazıyorsanız ,
Proje açmanız gerekir , proje açmazsanız .
Yazdığınız program birden çok dosyadan oluşuyorsa
dosyaları include etseniz bile dosyaları bulamaz compile ederken hata verir .Son Düzenleme: panda34 ~ 15 Eylül 2008 22:17
ya ben dev c++ kurdum fakat derleyinmi öle bir hata veriyor bu ne hatası
giyotin06ya ben dev c++ kurdum fakat derleyinmi öle bir hata veriyor bu ne hatasıHata nerde ?
selam arkadaşlar malum artık xp ye olan destek çekiliyor artık tüm destekler win7 ye kaydırılıyor bu neden le bende çohu kişi gibi win7 de çalışan vb,6,0 ve c++ arıyorum bu konuda ki yardımlarını zı bekliyorum konuyla ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler