Selam. Vista için disk birleştirme programı öneren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Vista için disk birleştirme (Defrag) Programı
Benim vistada kullandığım çok kolay ve ücretsiz çok iyi bir program var adı:AusLogics Disk Defrag sitesinden son versiyonunu indirebilirsin.Eğer vistadaki disk birleştirmeyi daha kullanmadıysan bundan sonrada kullanma ben hiç sevmedim ne ne kadar yaptığı belli ne ne zaman biteceği nede hangi diski birleştirdiği disk birleştiriyorum diyor ama 1 saatten fazla bekledim hala aynısını diyor hiç sevmedim.
Vazgeçin derim ben.Vistanın içindeki disk birleştiricisi çok kötü ve kullanışsız.Sen dediğim programı yükle hem ücretsiz hemde çok iyi.Sana birleştirmeden sonra diskin ne kadar performans sağladığınıda yüzde olarak gösteriyor.
Ashampoo Magical Defrag'ı deneyebilirsin. Derginin nisan sayısında tam sürüm olarak verildi. Yada siteye bağlanıp üye olarak da indirebilirsin sanırım(ashampoo.com) basit ve türkçe bir program kaç parçanın taşındığını kaçını birleştirdiğini görebilirsin
Yalanım varsa ne olayım. Vistanın kendi disk birleştiricisini çalıştırdım. C de 13 gb boş yer kaldığı yazıyordu. Disk birleştiricisi bittikten sonra 16 gb ye yükseldi. Kullanılmayan ölü dosya parçalarını bile siliyor. Diğer programlara sözüm yok ama mucit icadından en iyi anlayandır sözünü yadsımamak lazım.
KombatDiğer programlara sözüm yok ama mucit icadından en iyi anlayandır sözünü yadsımamak lazım.eyvallah üstad,adamlar en uygun proramı koymuşlar başkasına ne gerek var.
amaç alan kazanmakken boşa yer kaplayacak bi program indirmenin mantığını çözemedim gitti.
Arkadaşalr her gördüğünüzü indirmeyin şu internetten.................
kombat'a katılıyorum vistanın disk birleştirme proğramını tavsiye ederim...