arakadaşlar vista sp1 li home premium a hangi disk birleştirme ve temizleme uygundur? sistem dosyalarına zarar vermeyacek şekilde ccleaner iyi diyorlar ama bazı sistem dosyalarını siliyormuş. buna önlem nedir?
vista için hangi disk temizleme ve birleştirme pro
Sistem dosyalarını silmez. Ccleaner ve Tune Up Utilities 2009 programlarını kullanabilirsiniz, bilgisayarınızı optimize etmek için.
eltahirSistem dosyalarını silmez. Ccleaner ve Tune Up Utilities 2009 programlarını kullanabilirsiniz, bilgisayarınızı optimize etmek için.aynen öyle
bende iki programı birden kullanıyorum hiç sorun olmadı
ayrıca vista optimizer derim ben 15 dene sürümü olan bu programı dene derim gerçekten hakkını vermek gerek http://www.systweak.com/VistaOptimizer/Download/enson olarak ücretsiz sürümü olan advanced systemcare de kullana bilirsin
Son Düzenleme: ghostlover ~ 10 Mayıs 2009 09:11
casual07arakadaşlar vista sp1 li home premium a hangi disk birleştirme ve temizleme uygundur? sistem dosyalarına zarar vermeyacek şekilde ccleaner iyi diyorlar ama bazı sistem dosyalarını siliyormuş. buna önlem nedir?nız
sanırım bu ayki yada geçen ayki chip dergisinde ki makaleden sonra ccleaner hakkında bu fikre kapıldınız bende o yazıyı okudum ccleaner in prefecht dosyasını sildiği bunnda bilgisayarı yavaşlattığı yazıyordu fakat ben okuduktan sonra denedim silmiyor sanırım teknik bir aksaklık olmuş yazıda ccleaner i disk temizlemek için,auslogic i disk birleştirmek için bulabilirsen adwanced windows care in pro sürümünüde optimizasyon için kullanabilirsin ayrıca imzamdaki makaleyi okumanı tavsiye ederim
ElectronicMusicDisKeeper
Disk Birlestirme = O&O Defrag Professional edition 11 daha iyisini bu güne kadar görmedim.
BarışDisKeeperBen hala O&O Defrag diyorum.Son Düzenleme: ElectronicMusic ~ 12 Mayıs 2009 05:04
advanced system care yi de deneyebilirsin.
cok sağolun arkadaşlar cevaplarınız için
vista sp1 de disk birleştirme için windowsun kendi disk birleştirme aracı yaterli olur. yapman gereken tek şey zamanlamayı bilgisayarının açık olduğu bir saate ayarlaman. bu sayaede sen istediğin kadar unutsanda zamanı geldiğinde kendisi yapacaktır.. tabi tune up utilities de 1-click maintenance haftada bir kere otomatik olarak çalışıyor. Tabi unutmaman gerekn bir mevzuda pagefile dosyasını birleştirmen. yine tune-upta bunun için ayar mevcut. ama sysinternals ın pagedefrag programını çalıştırman yeterli olur.
selam arkadaşlar bn zar zor vistayı kurdum
şimdi size bir sorum olacak vista bnde 11 gb ve music_arsivi 73 gb eğitim videolarım var 4 gb
78 gb oldu normalde c ye ayırdığım harddisk kapasite 130 gb ve 51 gb kalması lazım neden 9 gb yer kaldı ??
lütfen ba yardımcı olun