arkadaşlar ciddi ciddi visTa kullanmak isTiyorm :) şu anki sistEmimle başım derTTe Forumada yazdım zaTen.
vista için önereceğiniz anakart ve işlemci
amd mi yoksa intEl mi
arkadaşlar ciddi ciddi visTa kullanmak isTiyorm :) şu anki sistEmimle başım derTTe Forumada yazdım zaTen.
vista için önereceğiniz anakart ve işlemci
amd mi yoksa intEl mi
Öncelikle 1gb ramin olmalı.Anakart için belli bişey yok.İşlemci de ortalama bir işlemci yeter.Sen butce soyle model model yazalım
ufuksÖncelikle 1gb tamin olmalı.Anakart için belli bişey yok.İşlemci de ortalama bir işlemci yeter.Sen butce soyle model model yazalıanakarT ve işlemci için Toplam 250$ ayırdım. ne önerirsiniz vistA kullanmak istiyorum.
ARKADAŞIM EĞĞER SEN İŞLEMCİ VE ANAKARTA 250 DOLAR AYIRDIYSA ÇİFT ÇEKİRDEK İŞLEMCİLİ BİR SİSTEM KURAMAZSIN ÇÜNKÜ BİR CORE DUO DESTEKLEYEN ANAKAR BU KADAR PARA EDİOYR HATTA ÇİFT ÇEKİRDEKLİLERİN EN DÜŞÜĞÜ BİLE 250 DOLAR O YÜZDEN BİRAZ DAHA PARA BİRİKTİR DERİM.SANA BİDE RAM 2 GB OLMALI ÇİFT ŞEKİLDE ÇÜNKÜ EĞER SEN BU PC Yİ OYUN OYNAMAK İÇİNDE KULLANCAKSAN 2GB OLMALI.
burakesan_1993ARKADAŞIM EĞĞER SEN İŞLEMCİ VE ANAKARTA 250 DOLAR AYIRDIYSA ÇİFT ÇEKİRDEK İŞLEMCİLİ BİR SİSTEM KURAMAZSIN ÇÜNKÜ BİR CORE DUO DESTEKLEYEN ANAKAR BU KADAR PARA EDİOYR HATTA ÇİFT ÇEKİRDEKLİLERİN EN DÜŞÜĞÜ BİLE 250 DOLAR O YÜZDEN BİRAZ DAHA PARA BİRİKTİR DERİM.SANA BİDE RAM 2 GB OLMALI ÇİFT ŞEKİLDE ÇÜNKÜ EĞER SEN BU PC Yİ OYUN OYNAMAK İÇİNDE KULLANCAKSAN 2GB OLMALI.Küçük harf..!!
anakart ve islemci icin 250 dolar yeterli:
AMD-ATHLON 64 X2 3600+ AM2 149.0000 USD
MSI-K9N PLATINUM 105.0000 USD
bir de 1gb bellek aldiginda is tamamlanir.
öneriniz için teşekkürler amd kafama yattı gibi.