Vista için sürücüler
çok iyi yapmışsın paylaşarak arkadaşım,sağol.
Teşekkürler Bana bu lazımdı. Online yükleniyordu. Ama her defasında online yüklemektense bir defa indirip ondan sonra yüklemek daha iyi olur
teşekkürler paylaşım için sağol fakat aranızda philips webcam driveri bulabilen varsa bunu bizimle paylaşırsa sevinirim
neyse arkadaslar bugun philipsle konustum ay sonunda butun driverleri yayinlicakmis "9 mart 2007"
abi ya bende asus ATİ A9250 gamer edition var ama vista driverını bulamadım bir yarımcı olursanız çoksevinirim
Paylaşım için öncelikle TEşekkürler. Vİstayı kullanıyorum Ama daha uyumlu olmayan driver'ım var. En kötüsü bilinmeyen olması.
gabemecloganPaylaşım için öncelikle TEşekkürler. Vİstayı kullanıyorum Ama daha uyumlu olmayan driver'ım var. En kötüsü bilinmeyen olması.paylaş derdini,belki biliyoruzdur.gerekirse araştırırım.
arkadaşlar mrb
kullanmış olduğum wista işletim sistemine lexmark z645 yazıcıyı tanıtamıyorum sorun neden olabilir.yardımcı olun lütfen
arkadasim vistada xp gibi yazicilar sekmesinde degil hangi dokumani yazdiricaksan o pencerede print e tikla ve karsina cikan pencereden lexmarki sec daha sonra yine karsina pencere cikicak ve o pencerede de yazdirma ayarlarini yapabilirsin