Vista ile görüntü aktarma

ebakirci
31-01-2008, 12:04   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

compaq presario f500 dizüstü pc ile s-video çıkışından tv ye görüntü aktaramadım. Hp destekten yardım istedim onların önerileri de işe yaramadı. yardım lütfen!!?

uGuR.uK
31-01-2008, 13:00   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

ekran kartının en son sürücülerini ve windows update'den varsa gerekli düzeltme güncelleştirmelerini indirip bi kurmayı dene. ayrıca belki pil tasarrufu olsun diye dizüstü bilgisayarının bazı kısımları kapatılmış olabilir sistem tarafından, aygıt yoneticisi'ne girip tüm donanımların Etkin oldugundan emin ol(yanında soru işareti varsa donanımların, sag tıklayıp etkinleştir de). bide kullandıgın ara kablonun ve baglantı noktalarının saglamlıgınıda kontrol edebilirsin.

eolos
31-01-2008, 13:15   |  #3  
Yıllanmış Üye
2,036 mesaj

windows mobility center ı kullanarak ben cok rahat tv bağlantısı yapabiliyorum

Kombat
31-01-2008, 13:44   |  #4  
Kombat avatarı
Yıllanmış Üye
425 mesaj

Dizüstü bilgisayarındaki ekran kartı ayarlarından NVidia ise NView ayarlarına girip Tv seçeneğini aktifleştirmelisin.(Sağtuş\ NVidia Kontrol Paneli\Display\Set Up Multiple Displays Burada TV Takılıysa -yeniden başlatma isteyebilir başlatıp denemen daha sağlıklı olur- göreceksin) TV'ye de anologsa anolog seçmelisin.(Video&Television\ Change the signal or HD format)Orada zaten göreceksin çift ekran seçeneği ile Tv ve ekranını gösterecek ekranınıda tvye göre çözünürlüğünü ayarlamalısın. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Sana kolay gelsin. Keşke sana ne çözüm tavsiye ettiler yazsaydın ona göre daha kesin bir çözüm bulabilirdim.

ebakirci
31-01-2008, 13:49   |  #5  
OP Taze Üye
10 mesaj

ilgine teşekkürler. bana tavsiye edilen çözüm sürücüyü yeniden kurmam, 7 pin jaq kullanmam olmazsa sistemi yeniden kurmamdı. senin nvida ekran ayarlarını yaptım. 7 pin jaq kullanıyorum zaten. masaüstü bilgisayarımı tv ye bağladım bu konuda biraz tecrübem var. bu öneriler dizüstünde sorunu çözmedi. sağol.

ebakirci
01-02-2008, 20:29   |  #6  
OP Taze Üye
10 mesaj

windows mobility center ı nereden indirebilirim? Teşekkürler