oncelikle herkese merhaba, aranizina yeni katildim. umarim karsilikli olarak birbirimize yardimci olacagiz.
ben yeni bir bilgisayar aldim lenovo t400 vista 64 bit kurulu
bununla ilgili birkac soru sormak istiyorum
1- bilgisayari aldiktan sonra system recovery media olusturmak istedim ve geldigi zaman hazir olan lenovo(Q) surucusune tiklatarak (create recovery media) recovery disk'leri olusturmaya basladim. bir tane cd (start disk) ve iki tane dvd olmak uzere (disk1, disk2 labeled) 3 adet recovery disk'i olusturdum. sonra bunlari denemek isteyince start calisti ancak disk1'de sorun cikardi, okuyamadi. ben de madem oyle yeni disk'ler olusturayim dedim. tekrardan lenovo(Q) surucusune tiklayinca ingilizce bu disk'lerden bir kere tek olusturabilirsiniz dedi. sonuc olarak izin vemedi, elimdeki de sorun cikariyor, bu durumda nasil bir recovery disk'i olusturabilirim?
2-ben ayarlari yapip internete baglandim.birkac gun sorunsuz baglandim. fakat iki gundur bilgisayari restart olduktan sonra wireless'i gormedigini farkettim. her seferinde wireless network connection'i ters tikatip diagnose diyorum ve turn on the wireless capability diyor, onu tiklayinca sorun cozuldu deyip baglaniyor. ama her restart'ta tekrarlamam gerekiyor ve bunu sabitleyecek bir ayar bulamadim.
simdiden tesekurler (her ana yeni soru gelebilir)