beyler yükleyek için acıyorum. ama "bu komutu işlemek için yeterli depolama yeri yok." diyor. ne yapmalıyım?
özellikler: vista 32 bit sistem
q9300 işlemci
4 gb ram
formula x48 anakart
en8800gt ekran kartı
beyler yükleyek için acıyorum. ama "bu komutu işlemek için yeterli depolama yeri yok." diyor. ne yapmalıyım?
özellikler: vista 32 bit sistem
q9300 işlemci
4 gb ram
formula x48 anakart
en8800gt ekran kartı
yerel disk c de(vaya windows nerde kuruluysa orda) yer aç
ne yapmalıyım yardım edecek yokmu
arkadaşlar aynı durum bendede oluo yalvarırım yardım edin benmimde 16 gb boş yerim var lütfen yardım edin yüklemeye çalışıo daha başta bu komutu işlemek için yeterli depolama yeri yok." yazıo ve bir oyunu bile yükleyemiyorum yüklenmişleride silemiyorum
http://doctus.org/dial-fix-kullanim-yonergesi-t22660.html
dial-fx
açıklama:
Windows Update sorunu, Windows Installer sorunu, IE, activeX, Shell, Saat ve Tarih ayarı gibi bir çok sorunu onarır.
Boş alan varken yok demesi neden kaynaklanır, bilmem ama Vista'da Windows Installer 3.1 yüklemeye gerek yoktur ki. .Net Framework gibi Windows Installer 3.1 de yüklü geliyor zaten.
bu dial a fix vistaya uygun değil lütfen vista için bi program atın yada yardım edin başka türlü lütfen
ya siz harbi anlamıonuz ben eskiden kuruodum o programları ama şimdi kuramıom 3.1 i yenilemem lazım onu nasıl yapıcam lütfen söleyin!
yardım edin allah aşkına formattan başka çözüm olmalı ya
bir diğer arkadaşımız ati driver problemini şu şekilde çözmüş :
HaSaN_2144ya arkadaşlar anlatamıyorum galiba driverde sorun yok sadece programı başlatamıyor yükleyemiyor.umarım işine yarardriverde sorun yok.
zaten sorunu çözdüm
F O R M A T
selçuk arkadaş doğru söylüyor, eskiden kuruodum artık kuramıyorum yok işletim sistemine göre indireceksin güncellendi çünkü hepsi