Arkadaşlar Vista nın tam olarak ne kadar olacağını bilen varmı ? İnternetten aldığımız bilgilere göre 199-399 usd arasında olacakmış doğrumu?
Vista Kaç Para?
çok para ne bu yaho 399 dolar 500 ne bu gratlı pırlantamı bu :(
Biri bana şu konuyu izah edebilir mi??
Bu windows fiyatları ülkelerin gelir seviyelerine göre ayarlanması gerekmez mi? Yani bi İSVİÇRE vatandaşının alım gücü ile TÜRK vatandaşının alım gücü bir olamaz dimi... Bu konu acaba Microsoft gibi büyük, uluslararası bir şirket tarafından bilinip göz ardı mı ediliyor, yoksa ben mi çok saf düşünüyorum... Ve bu durumda "korsan"ında dolaylı yaratıcıları olarak nasıl bu konudan şikayetçi olabiliyorlar???
nazif_bahar ben sana olay tam tersine dersem,ne dersin?
ABD'de deki PC,PC parçaları,Laptop ..fiyatları konusunda bir fikri olan varmı? nerdeyse yarı yarıya bizden ucuz:)
heleki Laptop fiyatları,inanın çok şaşırırsınız.Daha çok yeni ABD de oturan bir yakınımla büyük bir bilg. marketini gezdiğimizde kendisi ifade etti.Sadece Flashdisk ler aynı,onun dışında feci kazıklama olayı sözkonusu dedi.Hadi burdan buyur:)
Evet viking doğru söylüyorsun..Bizim ülkemiz her anlamda daha pahalı birtek insan hayatı ucuz bu ülkede...Sokakta can çekişseniz kimse dönüp bakmaz...Arabanın en pahalı olduğu ülke burası,
Bilgisayar en pahalı burda,
Yakıt desen belkide dünyanın en pahalısı,
Sebep:AŞIRI YÜKSEK VE ANLAMSIZ VERGİLER!!!!!!!
Öyleya yalısı belediye tarafından kaçak diye yıkılan ve şimdi yeniden yapılan maliye bakanı Türkiye deydi galiba...öyleyse herşey normal...
Haklısınız arkadaşlar. Çıldırmamak elde değil
Ve elimizden birşey gelmez... Öyleya Devlet büyüklerimiz sağolsun
Heyy gidi VISTAAAAA;
Başlayalım o zaman kumbaraya, kırmızı meşinleri sıralamaya
Harbiden yaa .. Tüm Dünyanın windows kullandığını biliyorlar ve fiyatlar bu kadar uçuk...
Neden ucuz olmaz anlamıyorum.. İmalatcı ben olsam birazda sürümden kazanıyım derim.. Yap 25-50 dolar arası bak bakalım korsan diye bişey kalıyor mu?...
Gerçekten çok yazık alırken en az 50 defa düşünecem ben... Hatta düşünmeye başladım bile...
ya ben şoke oldum.....gold bilgisayra gitttim..home premıum u srdum 190$+kdv ....yuh yani.....walla galiba yaza kadar bekleyeceğiz...belki ucuzlar...
eee yuhhaaa ne biçim fiyat bunlar? Orjinalini alamadığın için korsanını alırsın ceza yersin :) o da ayrı bir dert.
Açıkcası arkadaşlar ilk PC mi 91 de aldım o zamanda Microsoft'un işletim sistemi olarak DOS 6.xx sürümü vardı şimdilerde ise Windows ve bugün de Vista bu fiyatlar çekilecek kahır değil kendi adıma. Vista, yeni çıkan PC teknolojisinin satılabilmesi adına çıkartılan JANJAN lı bir işletim sisteminden başka birşey değil. Bence amaç varolan ve hazırda kullanmakta olduğum PC leri zorlayan yazılımlarla yeni PC ler veya donanımlar almamız sağlanıyor.
Bu durumu gören ben, açık kaynak kodlu Linuxa balıklama atladım. ilk aşamada tabiki zorlandım ama emin olun vistayı anlamak için harcadığınız performansla Linuxta öğreniliyor zaten güvenliği hakkında söylencek söz var mı? Onu da siz takdir edin artık yazmaktan yoruldum..
harbidende cok pahalıymıs ya bu ne bole:D
valla ben mersinde forum magazası var medya markette baktım home premium 129 ytl idi ama gözüme office 2007 businnes çarptı baktım kendimi alamadım yüksek sesle yuh dedim 730 ytl evet yanlış değil
pctransvalla ben mersinde forum magazası var medya markette baktım home premium 129 ytl idi ama gözüme office 2007 businnes çarptı baktım kendimi alamadım yüksek sesle yuh dedim 730 ytl evet yanlış değHanım koş tansiyon ilacımı getir
puhahah ben 700 ytl ye pc toplarım ya:D
121 YTLye student office aldım yuh!Sahte koydumu alet uyarıyor!Ah windows!