Vista Ultimate kapanırken çok kısa bir süre, bir anlık aşağıdaki ekran çıkıyor.
Makina problemsiz olarak kapanıyor.
Bu normalmi acaba?
Vista Kapanıştaki Ekran ?
çalışan program var demek onu kapatacaksın başlangıç programlarından biri olabilir..
güzel kardeşim kaspersky kullanıyorsan 2009 versiyonun da virüs bulundu sesi ile ultimate ses düzenlerinin birisi o programla çakışıyor o yüzden ses düzenlerini orijinal haline getir işe yarıcaktır baktın onu yapamıyorsun pc kapatırken kaspersky sağ tıklayıp kapat ondan sonra pc yi kapat eminim işe yarar ama kesin bu sebepten bence eğer işe yararsa cvp yaz bana bildir ..
pcde açık program varken bu ekranla seni uyarır pc kapansın mı diye normalde yoksa arka planda virüs çalışıyor demekki..
combofix indir 1 kere tarattır düzelir..
hyır kardeşin ii oku ekranda yazanı ses sistemi diyo ses dosyası çakışması var benim anlatığım şey virüs en son olay
Sistemde virüs yok.
Kaspersky 2007 kullanıyorum.
Vista ses düzeni"Vista ultimate inci" yapmıştım. Onu değiştirince düzeldi.
Zaten bir anlık çıkıyordu.Kapanış çok hızlı oluyordu, sadece kırmızı bir kutu gibi birşey bazen gözüküyordu.
Bende kapanışı kameraya alıp resmi öyle yakalayabildim.
vista kullanıcısıyım...başlat menüsünü klasik başlat yaptım... bilgisayarı kapatırken açılan menüde uyku modu otomatik geliyor. ordan bilgisayarı kapatı seçip tamam layarak kapatıyoruz bilgisayarı. kapatırkın açılan menüde otomatik olarak Bilgisayarı Kapat modu gelemiz mi. bunun ayarı nasıl yapılabilir teşekkürler iyi günler...
vista kullanıcısıyım...başlat menüsünü klasik başlat yaptım... bilgisayarı kapatırken açılan menüde uyku modu otomatik geliyor. ordan bilgisayarı kapatı seçip tamam layarak kapatıyoruz bilgisayarı. kapatırkın açılan menüde otomatik olarak Bilgisayarı Kapat modu gelemiz mi. bunun ayarı nasıl yapılabilir teşekkürler iyi günler...
YOK MU BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR
ORDA NE YAZIYOR GÖRdÜNMÜ? :)
AŞAĞIDAKİ PROGRAMLAR HALA ÇALIŞIYOR
YAZIYOR ÖYLE DEĞİLMİ ?:):):):):):)):))
windows u kapat sesini silmediine emin misin???
sesi bulamadığı icin calamıo buyuzden bekliomus gibi geldi bana