fareyle sağ tıkladığımda azalma efektiyle açılan menü listesi, advanced windowscare programıyla görüntü ayarının değişmesi sonucu kaydırma efektine dönüşmüştür. xp'de görünüm ayarlarında efektler başlığı altında o ayar düzeltilebiliyordu ancak vistada tekrar azalma efektini seçebilecek bi seçenek yok... bilgisi olan??? Lütfen yardımcı olun Sağ tıkladığımda kenardan kayarak gelen simgeler sinirimi bozuyor azalma efektini nasıl seçeceğim?
Vista Kaydırma Efekti Azalma Efekti Sorunu.
Oradan olmuyor Maksimum kalitede bütün özellikler aktif fakat gene kaydırma efekti oluyor. Azaltma efektini ayarlayacak biryer yokmu yani :S
ASC öyle yapar. Arama yapmadan kurtulmak istiyorsan:
ASC yi aç. Pencerenin üstünde(ilk seçenek olarak) "Rescue" veya "Kurtar" düğmesi olacak. Tıkladığın zaman yaptığın değişikliklerin bir listesi çıkacak. Ayarların değiştiği tarihi bulup yapılan değişiklikleri geri alırsan sorun çözülür. Sistem ayarlarını seçmeden tekrar temizlik yapmayı unutma :)
ASC'yi biraz daha açarmısın rica etsem :) Uykuluyumda biraz.. :))
Tamam tamam :D yeni aklıma geldi :D Deniyorum şuan.
Değişiklik bulunmuyor geri yükleme kısımı boş? Bunu windows üzerinden yapabilceğimizz bir ayar yokmu :S
Programdada bu efektle ilgli ayar göremedim :(
baktım :S programla ilgili veya o zamanlardan kalma bi geri yükleme noktası yok.. Bu efekti vistada değiştiremeyecekmiyiz yani?
Bu ince ayar ancak kayıt defterinde yapılabilir. Regedit te "SlideshowContextMenu" diye bir girdi buldum ama bununla ne yapacağımı anlayamadım. O veya 1 olarak değer atanamıyor. Ama internette aratınca bir program buldum istersen dene:
Sitede nasıl kullanıldığı yazıyor. Kayıt defterinde "Slide" gibi kelimlerle arama yaparak belki sonuç bulabilirsin.