merhaba arkadaşlar. ben vista home premium kullanıcısıyım acaba 22 ekimde windows 7 ye geçebilecek miyiz..eğer geçilecekse güncelleme yoluyla mı olacak yoksa adresimize win 7 cd simi yollanacak.. bu arada vistayı 26 haziranda aldım ve kurdum.. yardımcı olursanız sevinirim.. cevaplarınızı bekliyorum.. bu soruyu daha öncede sormuştular ama tam olarak cevap alamamışım...
vista kullanıcılar win 7 ye ücretsiz geçebilecekmi
kargo ücreti felan var ama bazı şirketlerde kargo parası alınmıyor
yani güncelleme yoluyla geçilmeyecek mi
ama premium ve üst sürümlerin geçişi upgarede olacak
windows 7 yi kullandım vistadan hiçbir farkı yok iki değişik program eklemişler görev çubugu kötü tasarım gerisi hava civa xpye devam boşa sürücü aramanın anlamı yok
sen sürücü aramana gerek yok :D
boş mu değilmi 2010 da görünür seve seve geçmessen zorla geçirecekler XP ye desteğini çekicekler çünkü :D
ekimin 22 sine kadar beklemeliyim sanırım:) teşekkür ederim arkadaşlar bilgileriniz için
Sana makineyi alirken yada sistemi alirken vista ile ilgil kupon yada verdilerse gecersin yoksa havayi alirsin öyle bir garanti yok satin alinirken dikkat etmek gerekir.
windows 7 yi kullandım vistadan hiçbir farkı yok iki değişik program eklemişler görev çubugu kötü tasarım gerisi hava civa xpye devam boşa sürücü aramanın anlamı yokBence hava civa olan Windows 7 değil sizin bu yorumunuz. Okuyun önce, bilgi edinin sonra gelin tartışalım bakalım nasılmış Windows 7. Göz gezdirerek işletim sistemini test ederek komik duruma düşmeyin. Denemediğiniz zaten belli oluyor çünkü Windows 7 sürücleri kendi buluyor :)Hayır görev çubuğu zaten değiştirlebiliyor, ona nasıl laf ediyorsunuz anlayamıyorum. Siz taş devrinde kalmaya devam edin aferin!
"Bence hava civa olan Windows 7 değil sizin bu yorumunuz. Okuyun önce, bilgi edinin sonra gelin tartışalım bakalım nasılmış Windows 7. Göz gezdirerek işletim sistemini test ederek komik duruma düşmeyin. Denemediğiniz zaten belli oluyor çünkü Windows 7 sürücleri kendi buluyor :)sanki hiç işletim sistemi kullanmamışız dalgamı geçiyorsun benle görev çubuğuna göstermelik sorunu tanıla eklemişler normal sürücü yükleme özelliğili (xp ve vistada yapılır) vede sürücü falan yüklediğim halde çalışmıyor görev çubuğunun değiştiğini bizde biliyoruz tasarım dandikHayır görev çubuğu zaten değiştirlebiliyor, ona nasıl laf ediyorsunuz anlayamıyorum. Siz taş devrinde kalmaya devam edin aferin!
başlatın üzerine maus gelince parlamasımı güzel diğer barda win 98 sanki şekilde görüldüğü gibi ses sürücüsü çalışmıyor benim için görselde önemli
windows 7 yi kullandım vistadan hiçbir farkı yokMicrosoft: Windows 7, Vista'dan daha iyi..
.https://www.chip.com.tr/konu/Micr ... daha-iyi_12608.html
Performans karşılaştırması: Windows 7 vs. Vista
Netice: Yedi hayret verici derecede hızlı
https://www.chip.com.tr/konu/Windows-7-performans-testi_10126.html
Microsoft'un CES fuarında enine boyuna tanıtmayı planladığı ve açık beta sürümü(build 7000) bir süre önce toorent ağlarına düşen işletim sistemi Windows 7, henüz tamamlanmamış olmasına rağmen bu haliyle bile birçok işlemi XP ve Vista'dan daha hızlı yapıyor.
Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 04 Eylül 2009 12:44