vista kurulmuyor
omar_ankvistanın final sürümünü kurduğum zaman yüzde 50 de karşıma böyle bir hata çıkıyorBu sorunun yanıtını daha önce de yazdım. Bakmamışsınız. Mevcut Windows XP üzerine kurmaya çalışıyorsunuz muhakkak... Bahsettiğiniz hatayı veriyor. Bilgisayarınızı DVD romla başlatı seçin, sonra:bunun nedeni nedir yardımcı olursanız çok sevinirim.
'Temiz yükleme' (Clean Install) yapacaksınız.
Son Düzenleme: make-believe ~ 02 Ocak 2007 14:43
dvdromla başlattığım zamanda ilk yükleme tamamlandıktan sonra mavi ekran çıkıyor.
aynı sorun bendede vardı bütün vista imajlarım nasıl olduysa bozulmuştu tümünü yeniden temin ettim büyük ihtimallen dvd'de sorun var benim dvd-rw gerçi bu tarz salaklıkları her kopyalamada yapıyor nerdeyse okurkende nadiren.çünkü bu hata dosya copyalama hatası crupted yazıyor dosya bozuk kopyalanamıyor.
Arkadasim ben sana o yaziyi turkceye ceviriyim ama fazla kurulum ile bir fikrim yok
diyoki
Windows gereken bir dosyayi kopyalayamadi.Bu dosya belki atlandi veya bozuldu.Gerekli tum dosyalirin oldugundan emin olun ve installa restart atin
Benden bu kadar umarim isini gorur
Aacba bir yereriyanlis cevirdimmi lutfen oyle ise uyarin beni .
omar_ankdvdromla başlattığım zamanda ilk yükleme tamamlandıktan sonra mavi ekran çıkıyor.Vista DVD sinde bir eksik dosya var gibi. Mavi ekrandaki hata mesajını da keşke yazsaydın.
http://forums.microsoft.com/Tech ... ID=796452&SiteID=17 burada anlatıyor.
kolay gelsin.
yardımlarınız için saolun ama yapamadım bir türlü xpyi silmeden kurmak istiyorum cell-o verdiğin linkte anlatmışlar ama ingilizce.
istiyosan turkceye cevirebilirm bu linki
omar_ankvistanın final sürümünü kurduğum zaman yüzde 50 de karşıma böyle bir hata çıkıyorayni sorun bende var kardeş sen dvd rom kuruyon anladiğim kadariyla bende sanal sürücü ile kuruyorum ama ayni sorrun varbunun nedeni nedir yardımcı olursanız çok sevinirim.
acaba iso dosyasimi bozuk başka bir yerden indirsek sorun gider mi? birde link türkçeye çevirirsen sevinirimSon Düzenleme: sekobaba ~ 09 Ocak 2007 15:46