Vista masaüstü

HPQ-User
14-03-2008, 16:31   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

sumedya sormuş:
merhabalar... visat kullamıcısıyım... masaüstüm doluyor... onları baska nerde depolayabilirim. veya programlarla dolu ama ben bikaç şey olsun istiyorum nasıl olacak bilmiyorum... yani birşeyler yaparım ama adam akıllı bilmek istiyorum doğrusunu.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
vista-hp-laptop

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)

Borga-x
14-03-2008, 16:45   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Kısayolları mıcrosoft sımgesını orda duran ufak sımgelerın oldugu yere surukleyıp bırakmak olmalı. Bu sekılde kısayoları bır yerde tıplayabılırsınız.

Banned
14-03-2008, 17:37   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

1. yeni bir klasör oluşturup tüm kısayolları içerisine taşıyın , oluşştırduğunuz bu dosyayı belgelerime taşıyın, görev çubuğunda sağ tıklayıp arça çıbuklarından  göev çubuğunu seçip yeni görev çubuğu seçeneğinden oluşturduğunuz bu dosyayı seçerek tamam deyin. artık kısayollarınızı arç çubuğu olarak kullanacaksınız
2.stardoc objectdoc programını indirin kurun çalıştırın ne kadar kısayolunuz varsa  bunun üzrine sürükleyip bıraktıktan sonra masaüstünden silin
3. masaüstü temizleme sihirbazını çalıştırın sık kullanmadığınız kısayolları temizlesin

Borga-x
14-03-2008, 17:49   |  #4  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
khramn
1. yeni bir klasör oluşturup tüm kısayolları içerisine taşıyın , oluşştırduğunuz bu dosyayı belgelerime taşıyın, görev çubuğunda sağ tıklayıp arça çıbuklarından  göev çubuğunu seçip yeni görev çubuğu seçeneğinden oluşturduğunuz bu dosyayı seçerek tamam deyin. artık kısayollarınızı arç çubuğu olarak kullanacaksını
aynı öneriyi bende yapacaktım sonra vazgeçtimBeğendimAlkış