S.a Arkadaşlar Pc'ye Vista mı Windows 7 mi yüklesem kararsız kaldım. Pc'yi aldığımda Vistaydı kasanın yanındaki orjinal vista seriali duruyor. Ama windows 7 de iyi diyorlar, vista hantal diyorlar. Vista yüklersem orjinal olacak ama iyi olur mu ? Windows 7 yüklersem kaldırır mı ? Ve hangi sürmüünü önerirsiniz ?
Bu da pc özelliklerim
Vista mı W 7 mi ?
Pentium 4 çıktığında vista var mıydı :)
Windows Vistada kurabilirsin ama oyun oynayacaksan vista biraz yavaş olur. ne olursa olsun vista görselliğin üst planda tutulduğu grafikçiler için tasarlanmış internete hızlı girebileceğin bir bilgisayar ama home premium ve üstü olmalı.starter berbat
teşekkürler arkadaşlar, ha bu arada evet vardı pc aldığımda pentium 4 vistaydı :) Daha önceden de vista kullanmışlığım var zaten.
Vista kasma yapıcaktır pentium 4 ile .
vista Bazı sürümlerinde ( ucuz sürümler) Bazı öğelerinin olmayışı ve çıktığı dönemin donanımsal acizliği nedeniyle çok yavaş bir işletim sistemi olarak tarihe geçti. oysaki tersine işletim sistemi hızlı aygıtlar aynı olunca yeni sistem ile aygıtlar uyuşmadı.
Vista nın ultimete yada premium sürümlerini kullanırsanız farkına varacağınız bazı değişikliklerin ve hızlanmaların olduğunu görürsünüz. Vista sadece 1-2 hafta içinde sistemi tanıyor ve sisteme göre işlem yapıyor. E 1-2 hafta sabredin göreceksiniz farkını..
ben pentium 4 1gb ram 32 mb onboard ekran kullanıyordum xp de kasmayan sistem windows 7 atınca kasmadan geçilmiyordu film izlerken filan donuyordu
Vista sadece 1-2 hafta içinde sistemi tanıyor ve sisteme göre işlem yapıyor. E 1-2 hafta sabredin göreceksiniz farkını..Uzunca bir yanıt yazmıştım, bu cevabı görünce kaldırdım. Konuyu açan arkadaşımız, lütfen 1 ay boyunca XP'de yaptığınız işler ve kurduğunuz oyunlarla birlikte deneyin Vista'yı. 1 ay sonra sonuçları da lütfen bize bildirin. Bir yerlerde çok yanlış deneyimler var zira. Hangilerimizde bu görmemiz gerekli...
Windows 7 kur(biliyorsunuz ya vista kırıldı bile) Benimde sistemim vistaydı ancak çok yavaş açılıyor ve çökmeler yaşıyordum