Arkadaşlar yeni bilgisayar alcam özellikler 8 gb ram intel premium işlemcı 3.25 ghz i7 ekran kartı 2 gb bu yeterlimi sizce hangi işletim sistemini kuruyim bu forumda birisi daha böle bir konu açmış ama ben kendi pc me göre söylwyim dedim
vista mı xp mi win7
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
88 mesaj
Forumda biraz gezinirsen bu sorunun aynısından çokça bulabilirsin. Defalarca soruldu çünkü :)
8 gb ram, 2 gb ekran kartı olan bir bilgisayara xp kurman demek o bilgisayara hakaret etmen demek bana göre.
Kur 64 bit win7'ni bak keyfine.
Son Düzenleme: _üye_ ~ 21 Kasım 2010 17:26
Arkadaşlar yeni bilgisayar alcam özellikler 8 gb ram intel premium işlemcı 3.25 ghz i7 ekran kartı 2 gb bu yeterlimi sizce hangi işletim sistemini kuruyim bu forumda birisi daha böle bir konu açmış ama ben kendi pc me göre söylwyimyav beyler bu işin suyunu çıkardınız, şu saydığın özelliklere bak işlemciye bak ondan sonra xp den vista dan bahset yok kardeşim yok sen kesinlikle win 7 kurma bu soruyu soruyorsan win 7 sana göre değil, hatta ve hatta sen vindows kullanma linüxe geç gerçi ordada başlarsın pardusmu kursam ubuntu mu kursam diye
Yıllanmış Üye
300 mesaj
win 7 pro yada ultumate ve nod32 kur
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
takıl Windows 7 gerisini boşver.
Taze Üye
3 mesaj
Bilgisayarının özellikleri çok iyi bu bilgisayara en iyi Windows 7 nin en son sürümlerinden Ultimate 64 bit işletim sistemi kursan çok iyi çalışır...
OP Taze Üye
12 mesaj
birde arkadşlar hard disk 2 terebayt bunu da söyleyimde ona göre söyleyin
Üye
88 mesaj
Sen şaka mı yapıyorsun yoksa yazdıklarında ciddi misin?Eğer bütün yazdıkların şaka değilse sen o bilgisayar için biraz bilgisiz değil misin?Anladığım kadarıyla sana 512 mb RAM de yeter.vatandaşın profilindeki yazdığı meslek adı, dalga geçip geçmediği konusunda daha detaylı bilgi veriyo aslında.
ben ciddiye alıp windows 7 64 bit kurmasını söyledim, internetten araştırsaydı biraz, en azından google ile aratsaydı bu windwos 7 64 bit nedir diye, kendisi de anlardı bilgisayarına yakışan işletim sistemini.
kaldı ki bi çok kişide aynı şeyi söyledi ona.Son Düzenleme: _üye_ ~ 25 Kasım 2010 15:26