Slm arkadaşlar vista ultimate işletim sistemim livemessenger kullanıyorum ama plusa geçtigimde hata veriyor.bunun nedeni nedir bileniniz varmı
Yada bu hatayla karşılasan varmı?
Vista Msn Problemi !!!
plus'ın en son vista ile uyumlu sürümünü mü kullanıosun? yada plus'tan baska bi yama uygulaması yüklüosan messenger'a onla cakısma yapıo olabilir.
yada direk temiz is istiosan sendeki messenger ve plus'ı tamamen kaldır, hem live messenger'ın hemde plus'ın en son sürümlerini indir(betalar falan deil stabil calısan en sonlar, live messenger 8.1, plus! 4.23.276)onları bi dene.
Tavsiyelerin için teşşekkür ederim.
En kısa zamanda denicem...
Arkadaşlar yeni sürüm msn plus yükledim problem ortadan kalktı
bilgileriniz için tşk ler...
bir değişik sorunda bende war çözümünü bilen arkadaşlardan yardım rica ederim. windows vista home premium + sp1 yüklü bir makinem we msn live 8.5.1302.1018 yüklü. msn plus MsgPlusLive-460 wesiyonunu kurmama rağmen kurulan hiç birşey olmuyor. program ekle kaldırda plus kurulu ancak msnde hiç bir eklenti yok.
bu sorun nasıl çözülebilir??
bende bişey sorucam msn plus dedınız de aklıma geldı..msn plus yukledıkten sonra pcyı her actıgımda kendı kendıne acılan bır sıte var.CID le başlıyor.ama bu plus ı yukledıkten sonra oldu.bundan nasıl kurtulabılırım??
arkadaşlar kendi sorunlarınız icin kendi konularınızı acın lütfen, başkalara ekleme yapmayın, o şekilde daha saglıklı bi sekilde cevaplanır...
bir çok benzer sitede de aynı tip sorunlar için birden fazla başlık açmayın diye söyleniyor. eğer admin isen bunu yeni başlık olarak taşıman daha doğru diye düşünüyorum. sonuçta her forumun kendine özel uygulaması war.
muhtemelen bir spyware yada wirus yemisin arkadasim. tawsiyem iyi bir antiwirus programi ile makineni taratmandir.
hiç alakası yokk.. yuklu programlarıma bakınca msn plus & sponsor cıd yazıyor yanı sorun hala devam edıyor ama spyware yada wirus yemis değilim...
msn plus&sponsor cıd dıye yuklenmış