Vista'nın yeni yıldızı Seinfeld hata mı?

CHIP Online
23-08-2008, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft'un Apple'a karşı yeni fedaisi Seinfeld doğru seçim mi? İşte ilk tepkiler...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Vist ... d-hata-mi_8352.html

Microsoft'un ortakları 300 milyon dolarlık yeni Vista reklam kampanyası için sabırsızlansalar da, aralarında Jerry Seinfeld'in doğru seçim olmadığını düşünenler var.

Wall Street Journal'a göre Microsoft Seinfeld'a yeni reklam kampanyasında Bill Gates ile birlikte yer alması için küçük bir servet ödeyecek.

Fakat Kaliforniya'lı Bold Data Technology şirketinden Andrew Kretzer, bu tercihin Microsoft'un gerçeklerden ne kadar uzak olduğunu gösterdiğini belirtiyor. Kretzer'a göre Microsoft'un Apple'dan daha "moda" olmak amacıyla en popüler dönemi on yıl geride kalan bir komedyeni kullanmasının ironik olduğunu belirtiyor.

Bir diğer Kaliforniya'lı şirket olan RanVest Associates'dan Bob Nitrio da Seinfeld'in doğru seçim olmayabileceğini düşünenlerden. Ünlü komedyenin daha önce yer aldığı American Express reklamlarında başarılı olduğunu düşünen Nitrio, Microsoft kampanyasının ise çok daha iddialı ve rekabetçi bir kampanya olduğunu belirtiyor.

Tüm konu: Vista'nın yeni yıldızı Seinfeld hata mı?


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Jerry Seinfeld reklam kampanyası için doğru seçim mi? Bill Gates ile birlikte kamera karşısına geçmesi nasıl bir sonuç verir?

Fattur
23-08-2008, 15:46   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

bence jennifer lopez veya angelina jolie çıksa erkek kulanıcıların daha çok ilgisni çeker :D ama bu tabiki de işin şakası..
Ben tanımıyorum bile o adamı :D My OS is Best(Vista)
Fotoshop la yan yana fotoğraf çektirebilirler :D

Cocanower'ın endişesi reklamlara Bill Gates'in de katılma ihtimali. Cocanower Gates'in genelde mantıklı, rasyonel ve espri anlayışından yoksun tavrının yeni kampanyaya yakışıp yakışmayacağı konusunda kararsız.
Bu adam nediyor böyle içinizde hain var bill amca şu adamı at işten :D(orda çalışmıyor ama olsun)
Bence gayet güzel olur bill olmazsa olmaz

Son Düzenleme: Fattur ~ 23 Ağustos 2008 15:50