Vista olan Laptopuma Xp Kurulmuyo
Sorunu tam olarak anlayamadım.Birbirine karıştırarak anlatmışsın.Biraz daha süzebilir misin?
yani pc xp kurulmuyo kurulurken kapnıyo usbdeb kurmyı denedim yine aynı oldu
arkadaşım birincisi 4 gb ram çift çekirdek bir işlemci le vistayı çok rahat kullanırsın.
Bazı programlar xp de daha iyi çalıştığı için demişsin onlar nedir söyle de bilelim.Bu senin dediğin 2 sene önceydi
elektrik kesilmesiyle laptop un nasış kapandığını anlayamadım.
şu anda bilgisayarda ne kurulu onuda anlayamadım
ilk önce bilgisayarının tam modelini yaz(Özelliklerini yazmaya zahmet etme biz internetten buluruz)
ikinciside yanında biri varsa şu yazdığın mesajı ona bi okut bakalım bişi anlıcakmı?
Sen sorununu ayrıntılı bir şekilde düzgün bir türkçe ile yazmaya üşenmişsin bizden kahinlik yapıp,kargacık burgacık yazdığın mesajdan tam çözümü bulup bir satırla sorunu çözmemizi istiyorsun!
senn kadar bende biliyorum 4gb rami olan çift çekirdek bi laptopun vistada raht çalışacağını ama çalışmıyo ewet format atarken kapnıyo pc kendiğinden Casper nirvana 4gb ram 2.17 işlemci çift çekirdk 256 ekran kartı sorun açık laptopa vista kuruluyo sorunsuz ama iyi çalışmıyo xp kurulmuyo format atarken ya kuruluma başlarken ya yüklerken kapanıyo kafamı karıştıran şu vista oluyo kapanma filan yok xpde nieye kapanıyo kurarken
Zafer6161senn kadar bende biliyorum 4gb rami olan çift çekirdek bi laptopun vistada raht çalışacağını ama çalışmıyo ewet format atarken kapnıyo pc kendiğinden Casper nirvana 4gb ram 2.17 işlemci çift çekirdk 256 ekran kartı sorun açık laptopa vista kuruluyo sorunsuz ama iyi çalışmıyo xp kurulmuyo format atarken ya kuruluma başlarken ya yüklerken kapanıyo kafamı karıştıran şu vista oluyo kapanma filan yok xpde nieye kapanıyoSizin sorun başka bir yerde bence.1. Vista ile hiçbir sorun yaşamamanız lazım. Birşeyleri yanlış yapıyorsunuz. Ben daha yeni, öyle bir bilgisayarı optimize ettim ki, Vista yüklü olan. Şaşarsınız. Bunu da yazacağım zaten. İdare edecek derecede ayarlanabiliyor yani. Bu konuda sorunun sizde olduğunu düşünüyorum, Vista'da değil.
2. Yüklemeya çalıştığınız XP CD'si sorunlu olabilir.
3. Zaten format sırasında birkaç kere kapanıp açılır bilgisayar. Sorun yine sizde olabilir.