Vista Home Basic 32 bit kulanıcısıyım,optimizer programıyla bir ayar yaptım(Vista Manager),fakat dpi ayarlarım ve yazı karakterlerim 45 derece eğik yazı fontum beğenmediğim şekile dönüştü.Ayrıca bazı yazılar ve rakamlar mikroskobik derecede küçüldü.
Bende Vista Dvd'mi taktım ve format atmadan onarayım dedim,fakat Dvd'im Bootable olmasına rağmen ısrarla onar seçeneği gelmiyor(Temiz yükleme yaptırıyor).Ultraiso programıyla dvd'imi kontrol ettim,açılabilir durumda.Peki Xp'deki gibi neden bir onar seçeneği gelmiyor,anlayabilmiş değilim!
Bilgi verecek arkadaşlara teşekkürler...
Vista Onar Seçeneği gelmiyor!
Ama şöyle düşündüm herşey,başlangıç ayarlarında olmazmı,atıyorum performans artsın diye kapadığım hizmetler,hatta klasik başlat menüsü,daha hızlı arama için bu dizini ekle vs.....kısaca sıfır ayarlı vista olmazmı?
Vista Manager'i kaldırdım,ayarıda gider dedim ama maalesef!!!:(
Peki yazı standartını nasıl ayarlarım,kısacası dpi'yi ilk kurulumdaki ayara nasıl çekerim?
ayrıca vista'da öyle xp'deki gibi tek tuşla onarma secenegi yok ama yeni kuruluma gecmeden önceki ekranda "şimdi onarın" gibi bi kısım var ve ceşitli bakım/onarım aracları mevcut orda...
Lisanslı Windows Vista Home basic var bende de,
ilk aldığımda çift sistem olsun istedim .
Üzerine XP yüklettim ama ne XP çalıştı hemde Vistayı bozdu .
Bende DVD'den Vistayı düzeltmeye çalıştım olmadı , DVD'den sadece Mavi ekranları düzeltebilirsiniz .