Hata ilkez başıma geldi ve nasıl çözeceğimi bulabilmiş değilim.Çözüm bir yolla yapıldıysada olayı kendi serialimle çözmek istiyorum.
Windows işletim sistemi sabah açmaya çalıştığımda güncellemede tıkadı ve ileri gitmiyordu.
Güvenli moddan sanal sistem yapılandrımalarına ordanda mini xp (cd açılışlı) tipine kadar her haltı denedim açılmadı.
Bunun üzerine formatı attım.
Hoş herşey güzel ama kendi orijinal serialimi girdiğimde zaten bu serial kullanılıyor diyor.
Seriali kendi adıma kaydetmiştim sorunda burda başlıyor çünkü posta adresimi vermeme rağmen süerkli aynı yerde takılıyor ve üstüne 3 günlük sürüm izni veriyor.
Kedi serialimi bir yolla kırmayı planlıyorum ama sorunu çözemedim. BEnde yetkili teknik servisi arayıp verdikleri crack sistemiyle orijinalleştirmesini yaptırıyorum( beko a.ş.). ama hala orijinalleştirme alanında 10 gün yazısı duruyor ( ilk başta 30 gündü tekrarlama yaptım 15 düştü yeniden başlattım 10 a düştü. aynı gün içinde saat ve sistemi elemeden..)
Bana yardımı dokunabilecek bir bilgi sahibi olan varsa rica ediyorum gerek li teknik bilgiler altta.
Ana kart yandığı için ana kart değşimi yapıldı.
Disk belleği 250 gb den 1.5 tb ye çıkartıldı.
ati ekran kartı 1gb hd 4600
Değişenleri bunlar.
Özellikleri
2 gb ram
1 gb ekran kartı
1.500 gb disk
orijinal vista dvd si+ seriali
Serial kimseyle paylaşılmadı.
Bilgisayarı güncelleme yaptığımda microsoft subbortan iki adet robi pc görünüyor ikiside aktif görülüyor.
Sorunu burdan sanıyorum ama kesin bir bilgim yok.
Bilgisayarımın kullanıcı adını değiştirip tekrar kurmayı düşünüyorum ama bu bilgisayara fformat atmak 2-3 gün sürüyor.
Serial e-posta adresime kayıtlı şekkilde görünoy. orijinalleştirme için alternatif bir serial veriyor ama oda aynı işlemi diyor. zaten serial kullanımda. ?????
yardımlarınınızı bekliyorum. Yoksa sistemi tekrardan formatlamam gerekecek.,