Arkadaşlar laptop un üzerinde vista home premium 64bit gelmişti. ben daha sonra w7 kurdum ve şimdi tekrar vista kurdum. fakat laptop un da altında yazan orjinal vista keyi çalışmıyor (does not appear invalid key) neden olabilir bi yardımcı olur musunuz?
Vista Orjinal Key Çalışmıyor Bi Bakabilir Misiniz!
daha 2. bu w7 kurmuştum şimdi vistayı kurdum. ilk defa kuruyorum geldiğinden beri ilk defa key i girmeye çalıştım olmadı
senin bu orjinal key ingilizce bir sürüme ait galiba sen türkçe sürüm kurmuşsun ve etkinleştiremiyorsun bazen üretici yada ithalatcı firmalar bunu yapıyor ingilizce lisanslara sonrada türkçe dil paketi yüklüyorlar
yok türkçeydi ama türkçe bulamadım ingilizce kurdum... dilden dolayı mı böyle oluyo bu şimdi. düzeltme şansımız yok mu bunu ?
kurulum yaparken anahtarı girme kurulumu bitir
artı kurulum yaparken dil seçim vermiyor neyse
kurulumu bitir daha sonra ekinleştir oda olmasa telefonla
ekinleştireceksin .
kurduktan sonra dennedim zaten olmadı :(
dvd vermediler kurulu olarak geldi...
benim bilgisayar hazır aldım 3 veya 4 tam hatırlamıyoru formatladı faka emin deyilim 5 ci defada
telefonla etkinleştirdim belki key numarasını başka bilgisayara kullandıysa onun için
olabilir fakat konuyu açan arkadaş onu belirtmiyor
soruda anlışıla bilgisayarı alıyor vede işletim sistemini deyiştiriyor vede geri bilgisayarla gelen işletim sistemine dönmek istiyor.
Merhaba ben ikinci defa kurulamaz demiyorum kurulur ama şartlar uygun olması lazım yukarıdaki yorumumda açıkça belirttim. Telefonla lisansta istenir ama kesinlikle uygunluk lazım elinde bulunan CD ancak bir bilgisayara kurarsın ikinciye kurman için ilk yorumumda ayrıntıyı anlattım açıklamadan tatmin olmayan microsofttu arar sorar.Merhaba ben konuyu açan arkadaşa örnek olarak yazıdım artı sizin yazdığınız açıklamaya ek olarak yazdım
((( soruda anlışıla bilgisayarı alıyor vede işletim sistemini deyiştiriyor vede geri bilgisayarla gelen işletim sistemine dönmek istiyor bunları yazarke dedim konuyu açan arkadaş konusuna bakıp belki ek bilgi veri bu yazılanlardan sora dedim ))mesala hazır bilgisayarlar hepsi ome olarak geliyor deyilm bir ihtmal parça deyiştirmişde olbilir onun içinde key kabul etmeyebilir.
arkadaşlar parça falan değiştirmedim bilgisayar ilk günkü gibi duruyor. başka bi yerde de kullanmadım key i. 1 ay kadar vistayı kullandım. daha sonra oyunlarda biraz kasmaya başladı. w7 kurdum. ama w7 nin loader larıyla uğraşmaktansa dedim orjinalini kurayım öyle dursun. ama key i kabul etmiyor işte. yukarıda bütün ihtimalleri yazmışlar arkadaşlar ama ben hiç birşey yapmadım. benim aklıma gelen tek soru üzerinde gelen vista home premium 64bit tr idi. ben vista home premium 64bit en kurdum. tr bulamadım bir türlü. ondan kaynaklanıyo olabilir diye düşünüyorum ve hala arıyorum tr
arkadaşlar parça falan değiştirmedim bilgisayar ilk günkü gibi duruyor. başka bi yerde de kullanmadım key i. 1 ay kadar vistayı kullandım. daha sonra oyunlarda biraz kasmaya başladı. w7 kurdum. ama w7 nin loader larıyla uğraşmaktansa dedim orjinalini kurayım öyle dursun. ama key i kabul etmiyor işte. yukarıda bütün ihtimalleri yazmışlar arkadaşlar ama ben hiç birşey yapmadım. benim aklıma gelen tek soru üzerinde gelen vista home premium 64bit tr idi. ben vista home premium 64bit en kurdum. tr bulamadım bir türlü. ondan kaynaklanıyo olabilir diye düşünüyorum ve hala arıyoruminternete bağlğsın deyilm ekinleştirirken çünkü ben hep bağlıydım
bir Türkçe vista bulupda deneyi olmadı sorun akadaşlarınza güvenilir yerli vede yabacı sayfalara bakın
bulursunuz Türkçe vist 64 bit araştırın googel amcaya sorun.
Mr today and web ten bulacağı işletim sistemini kullanamaz yanlış biliyorsunuz lisanslı cd reg kaydı yani lisans datalara kayıt edilmiştir örnek verecek olursam elinde bir lisanslı cd var denemesini yapabilirsin kendi lisans,ını kullanma başka lisans kullan tanımaz her halde ne demek istediğimi anlata bildim.ben format atarken web ten bulduğum ile formatladım artı sen yanlışsın da demiyorum fakat ben böyle
yaptım.