yi günler arkadaşlar..benim laptopta vista vardı..format atıp xp yükledim...tekrar vista yüklemek istiyorum ama orjinal olması lazım garanti sahte yazılım kabul etmiyo..laptopun arkasında cdkey seri no falan var yükledikten sonra onları girsen orjinal oluyomu...çok acil yardıma ihtiyacım var
vista orjinal
Vista ürün kurtarma dvd'si (format dvd'si) varsa tekrar vistayı kur kurarkene laptop'un arkasındaki 25 haneli rakamları ister senden onları gir ve orjinal olarak kullan
Vista ürün kurtarma dvd'sini nasıl yapıcam bende dvd falan yok
Laptop'u aldığında içinde vistamı yüklüydü ? Eğer vista yüklü ise sana ürün kurtarma dvd'si vermeleri lazımdı.
daha birşey yapamadıysan leptopu aldığın yere götür orda yaparlar.
Garantiye götür orda sana orjinalini yüklerler.
Daha sonrada format atma gibi işlemlerinizi ürün kurtarma ile yaparsınız daha pratik oluyor kolay gelsin.
recovery diye ayrı bir bölüm var zaten bilgisayarda veya sana recovery dvdleri vermeleri gerekiyor..
xpyi c ye kurmuşsan ve recovery bölümüne ellememişsen sorun olmaz
kullanım klavuzunu okuyarak recovery yapıp orjinal vistayı kurabilirsin ama eğer recovery bölümün gitmiş ise o zaman garantiye götürmende fayda var:)
Artık bilgisayarlarda recovery DVD si vermiyorlar,harddiskte yüklü.
Harddiskte silindiyse servise gidecek.
usta recovery bölümüm hiç olmadı zaten....ayrıca sordum servise girebilmesi için orjinal yazılım istiyorlar...40$..ben 40$ vermemek için eski yazılımı kurmaya çalışıyorum..
dizüstünün altında cd key diye 25 basamaklı bir key var eğer bu sende yoksa vistan korsan olarak yüklenmiş orjinal olmaz birde faturana bak vista ismi faturada geçiyormu geçiyorsa aldığın yer ile temasa geç dvd,sini iste kopya olarak al orjinal olarak kullan.
Well, I am deeply impressed by your point here!!! And I like the way which you build your article!! Looking forward to read your more posts!
classified |ad|select comfort beds