Vista Os X4 kaldırılmıyor

gruff
05-07-2008, 08:14   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
45 mesaj

Eğer bi bilen warsa allah rızası için yardım etsin Vista Os X4 yükledim bi zaman sonra kaldırmak istedim simgeler,bootscreen,bide altta çıkan araç çubuğu bi türlü kalkmadı sistem geri yüklemede yarar etmedi.....

Son Düzenleme: gruff ~ 05 Temmuz 2008 08:16
Kapalı Hesap (53751)
05-07-2008, 11:21   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,036 mesaj

Sanırım Vista'ya Mac teması yüklediniz.Tekrar kurup öyle bir kaldırmayı deneyin belki dosyalarda bir bozukluk falan meydana gelmiştir.Olmadı görünüm ve kişiselleştirmeden temalar bölümünden Vista'yı seçin birde öyle deneyin.

Banned
05-07-2008, 11:41   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Bu şekildeki yazıımlar sistem dosyalarını yedeğe alıp yerine editlenmiş kendi dosyalarını kullandırmaktalar.

a.) Sistem dosyalarını değiştirmeyip sadece regeditten yol olarak kendi dosyalarını gösterme şeklinde çalışabilirler. Yüklediğiniz yazılım bu şekilde çalışmaktaysa yeni kullanıcı hesabı açmanız durumunda boot screen haricindekiler normale dönecektir.

b.) Sistem dosyalarının tamamını yedeğe alıp kendi dosyalarını kullanmaktalar. Bu şekildeyse. Başka bir tema yazılımı ile düzeltebilirsiniz, yada manuel olarak dosyaları değiştirmekle ki buda oldukça zor oolacaktır.

c.) Xp cd nzi takıp Komut istecisine vereceğiniz sfc /scannow komutu değiştirilmiş sistem dosyalarınızı orjinalleriyle değiştirebilir.

d.) Özellikle tavsiye edebileceğim tune up yazılımı ile winstlyler seçeneğinden tüm değiştirilen dosyaları değiştirebilirsiniz.